Haberler

HBB'den Engelli Vatandaşlarayardım Eli

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda engelli bireylere yardım eli uzatmaya devam ediyor.

"Engelsiz Hatay, Engelsiz Hayat" sloganı ile yola çıkan Başkan Savaş, Hatay'ın 15 ilçesinde yürekleri engel tanımayan bedensel engelli özel vatandaşlar için ortaya koyduğu duyarlılıkla hemşehrilerinin gönlünde taht kuruyor.

HBB, ENGELLİ VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARINA KAYITSIZ KALMIYOR

Engelli vatandaşlara yönelik sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirilerek vatandaşların mutluluklarına vesile olan HBB ekipleri, Antakya-Esentepe Mahallesi'nde yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarına kayıtsız kalmıyor. Engelli vatandaşlara hayatlarının geri kalanında ve toplumsal alanlarda kolaylık sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, Antakya ilçesi Kisecik Mahallesi'nde ve Dörtyol Kuzuculu Mahallesi'nde akülü sandalye, Erzin ilçesi Aşağı Burnaz Mahallesi ve Başlamış Mahallesi'nde tekerlekli sandalye hediye etti.
Yatalak hastaları da unutmayan HBB ekipleri, Dörtyol ilçesi Kışlalar Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlara sırt ve vücutlarında oluşabilecek yaraların önüne geçebilmek amacıyla tekerlekli sandalye ve havalı yatak hediye ederek mutluluklarına vesile oldu.

ENGELLİ AİLELERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ'A DUYARLILIK TEŞEKKÜRÜ

Engelli aileleri, fiziksel engellerin toplumsal yaşamda insanlar arasındaki ilişkileri belirleyen bir kıstas olmadığını belirten ve Hatay'ın 15 ilçesinde yaşamlar sürdüren engelli bireylere duyarlılık gösteren Başkan Savaş'a teşekkür etti.

HBB, İHTİYAÇ DOĞRULTUSUNDA YARDIM ELİ UZATMAYA DEVAM EDECEK

Özel gereksinime sahip vatandaşların talepleri doğrultusunda hareket eden HBB ekipleri, gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret ederek istekler doğrultusunda yardım eli uzatmaya devam edeceklerini bildirdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Dörtyol Antakya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title