Haberler

Haziran'da Sobayla Isınıyorlar

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde vatandaşlar, havaların yağışlı ve serin gitmesi nedeniyle Haziran’da soba yakarak ısınıyor.

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde vatandaşlar, havaların yağışlı ve serin gitmesi nedeniyle Haziran'da soba yakarak ısınıyor.

Bingöl dahil çevre iller için son bir aydır hemen hemen her gün meteoroloji sağanak yağış uyarısı yapıyor. Kış mevsiminde kar yağışı çok olmazken, son bir ayda her gün yağmur yağıyor. Bingöl'ün Yedisu ilçesinde de vatandaşlar Haziran ayına girilmesine rağmen ısınmak için soba yakmayı sürdürüyor.

Haziran ayına rağmen evde soba yaktıklarını belirten İzzetin Ermiştekin, "Bu yıl havalar çok soğuk. Kışın kar pek yağmadı ama yaklaşık bir aydır durmadan yağmur yağıyor. Hava soğuk evde hala sobaları yakıyoruz. Ne olacak bilmiyoruz" dedi.

Gün içinde 3-4 defa soba yaktıklarını belirten Yavuz Sünme ise, yağışlardan dolayı bahçelerini ekemediklerini söyledi. Sünme, "Kış aylarında kurduğumuz sobaları kaldıramadık. Günde 3-4 sefer soba doldurup yakıyorum. Hala kışlık kıyafetlerle dışarı çıkıyoruz. Sürekli olarak yağmur yağıyor. Bir aydan fazladır sürekli yağış var. Bahçe ekemedik bu yıl daha" diye konuştu.

İlçede hemen hemen her evde her gün soba yanarken, meteoroloji de yağışların devam edeceğini bildirdi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yedisu Bingöl Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title