Haberler

Haziran Ayı Kartepe Kültür Etkinlikleri Başladı

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ve hizmetleri yanında kültür ve sanat etkinlikleriyle halkı buluşturmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ve hizmetleri yanında kültür ve sanat etkinlikleri ile ilçe halkını buluşturmaya devam ediyor. Ücretsiz etkinliklerle bölge halkının kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını karşılamak adına haziran ayında zengin bir program hazırlandı.

Haziran ayında Kartepe Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nın yıl sonu sergileri pazartesi günü saat 16.00'da Uzunbey Sergi açılışı ile başlıyor. Salı günü saat 16.00'da Suadiye, saat 20.00'de Maşukiye sergisi ile devam edecek hafta etkinlikleri, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde saat 20.30'daki Türk Sanat Müziği konseri ile devam edecek.

Önümüzdeki çarşamba günü ise Eğreltidüzü Yaylası'nda gerçekleştirilecek Uçurtma Şenliği'nde minikler tatile merhaba derken, Kar-Mek Tepetarla sergi açılışı saat 16.00'da yapılacak. Uzuntarla Yeşiltepe Mahallesindeki Hoca Ahmet Yesevi Bilgi Evi açılışı ise saat 19.00'da yapılacak. Perşembe günü saat 14.00'de Rahmiye ve saat 16.00'da ise Arslanbey sergi açılışları yapılacak. Eşme Sergi açılışını cuma günü saat 19.30'da yapacak Kartepe Belediyesi spor camiasının buluşacağı Mahalleler ve Köyler Futbol Turnuvası final maçı ve ödül töreni ise saat 20.30'da Sporköy Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

'Bir Bahar Akşamı' adlı şiir dinletisi ise Eşme Sahili'nde önümüzdeki 17 Haziran günü saat 20.30'da şairlerin sunumu ile sanatseverleri buluşturacak. Eğreltidüzü Yaylası'ndaki Yayla Şenliği ise 18 Haziran günü saat 11.00'dan itibaren renkli görüntüler eşliğinde düzenlenecek. Sanatseverlerin buluşacağı Kartepe Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun konseri ise günü saat 20.30'da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde buluşturacak.

Kar-Mek genel sergisi ise Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde 19 Haziran

Çarşamba günü saat 14.00'da açılacak. Rahmiye Mahallesinde yeni park ve dinlence alanı olan Pınarbaşı Spor ve Yaşam Alanı ise 21 Haziran Cuma günü saat 18.00'da planlandı. Kartepe Belediyesi'nin geleneksel sünnet şöleni ise 22 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'da İstasyon Mahallesindeki Kartepe Yürüyüş Yolu'nda eğlenceli bir şekilde gerçekleştirilecek.

23 Haziran Pazar günü kandil özel programında saat 20.30'da Şevki Yılmaz Suadiye Akçakoca Kültür Parkı'nda sohbette bulunacak. Turizm ile özdeşleşen Kartepe'de turizm çalıştayı 29 Haziran Cumartesi günü saat 12.00'da Green Park Otel'de düzenlenecek. Kartepe Belediyesi'nin önemli projelerinden Kartepe Sukay Park Tesislerinin açılış şenliği ise 30 Haziran Pazar günü saat 12.00'da başlayacak. Seka Kamp Alanı'ndaki Artvin Derneği Şenlikleri de sat 16.00'da 30 Haziran Pazar günü düzenlenecek.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kültür sanat dostları ile buluşmayı sağlayacak haziran ayındaki programlara herkesi davet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Suadiye Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title