Haberler

Gözünü Karartan Defineci, Hazine Bulmak İçin Evinin Altını 10 Metre Kazdı

Güncelleme:

Amasya'da düzenlenen kaçak kazı operasyonunda evin içine kazılan 3,5 metre çapında ve 10 metre derinliğindeki tünel, jandarma ekiplerini bile şaşkına çevirdi.

Amasya'da 1. derece sit alanı olan bir köyde boş haldeki evin altında kaçak kazı yapıldı. Ev sahibi ile arkadaşının altın ile lahit bulmak amacıyla kazdıkları 3,5 metre çapında ve 10 metre derinliğindeki tünel eve baskın yapan jandarma ekiplerini de şaşırttı.

DUYUMU ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Edinilen bilgiye göre, Amasya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar sonrası il merkezine bağlı Doğantepe köyündeki 1. derece sit alanı olan bölgede ev sahibi olan A.K.'nin boş haldeki eski evi ve eklentilerinde aynı köyden İ.K. ile beraber kaçak kazı yaptıkları duyumu alınması üzerine operasyon düzenledi.

EVE GİREN EKİPLER ŞAŞIP KALDI

Eve giren ekipler giriş kısmında 3,5 metre çapında 10 metre derinliğinde yer altına doğru kazılmış tünelle karşılaştı. Merdiven sistemi ile düzenek kurulan tünelden çıkartılan toprağın da boş iki odaya doldurulduğu görüldü.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

1 taş kütle, 1 adet bronz kapak tutamağı ve buna ait parça ile topraktan yapılmış su testisi ve bir av tüfeği ele geçirildi. Kazıda kullanılan gaz maskeleri, projektör ve diğer malzemelere de el konuldu. 2 şahıs da gözaltına alındı.

İşte kazı yapılan evden görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amasya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Amasya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (21)

XCX:

50 lira versek gel şu bi ton kömürü bodruma at desen çalışmaz bunlar

39
10
yanıtYanıtla
murat:

sende yapmazsın.

yanıt16
yanıt0
kosovalı:

50 TL ye bir ton kömür taşınırmı kardeşim amma yaptın he. . . :)

yanıt14
yanıt0
Yovmiyeci:

KOSOVALI , tonu 5 liraya yovmıye ısıne gıdıyordum 30 40 ton mal indiriyodum 50 lira tonuna veren varsa omrun sonuna kadar komur atarım :D

yanıt3
yanıt5
Sencer:

Hep mültecileri eleştiren toplumumuz acaba bizler ne kadar dürüstüz?

23
19
yanıtYanıtla
hayri cagdasoglu:

istanbulun en guzel yerlerine coreklenmis milletin parasini hortumlamis sulale boyu keyif suren yahudi ermeni yunan azinliklar koc lar bilmem neler bunlardan niye rahatsiz olmuyorsunuz ??? burda bile diliniz gucunuiz garibana yetiyor

yanıt1
yanıt1
BEYİN DAGITILIR:

MÜLTECİ DEDİGİN 3-5 İNSAN SÜRÜSÜ. NEYLE NEYİ KIYASLIYON ACABA. DEĞİŞİK MİSİN BİLADER ?

yanıt3
yanıt12
,,,,,,,,,,,:

mülteci derken. . . arkadaş kendi ülkemizde yabancı gibi olduk her yer zaten suriyeli kaynıyor. . afganı , özbeği, zencisi. . . bu ne bee. . . gitsinler kardeşim herkez kendi ülkesine gidip kendi ülkesini yaşanabilir bir hale getirmek için uğraşsınlar. . . .

yanıt16
yanıt6
KONYALI:

MiLLET AÇ. MEMLEKET KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ, BiR UMUT HERYER KAZILIYOR

19
4
yanıtYanıtla
sonumuz kötü:

dünya umut dünyası 1600 tl maaş al 1000 kira ver su elektirik doğal gaz 400 tl kaldı 200 tl ya define arıyıcak yadaa . . . .

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title