Haberler

Hazal Kaya'dan Şaşırtan Sirke İtirafı!

Güncelleme:

Bizim Hikaye dizisiyle ekranlarda boy gösteren Hazal Kaya, şaşırtan bir itirafta bulunarak, "Sirke ile yıkanıyorum." ifadelerini kullandı.

Reyting rekortmeni Bizim Hikaye dizisiyle reyting rekorları kıran ünlü oyuncu Hazal Kaya, şaşırtan bir itirafta bulunarak, "Köpeklerimi ve kendimi sirke ile yıkıyorum." dedi.

Hazal Kaya'dan Şaşırtan Sirke İtirafı!

ADAÇAYINI YAKIP İÇİYOR

Bizim Hikaye dizisiyle ekranda olan Hazal Kaya yaptığı itiraf ile şaşırttı. Kaya, batıl inançlarının çok olduğunu söyledi ve sirkeyle evini sildiğini söyledi. Bir dergiye verdiği röportajda batıl inançlarının olduğunu aktaran Hazal Kaya, kendisini ve köpeklerini sirke suyuyla yıkadığını aktardı. Bu şekilde nazardan korunduğunu hisseden güzel oyuncu, ayrıca adaçayının da gücüne inandığını aktardı. Kaya, adaçayını yaktığını, içtiğini ifade etti.

Hazal Kaya'dan Şaşırtan Sirke İtirafı!

Hazal Kaya'dan Şaşırtan Sirke İtirafı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazal Kaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

yasin öz:

evin içinde hayvan beslenmez. dinimizde yasaktır. . . artık hangi dine inanıyorsanız tabii bilemiyoruz. . . necasettir. . orada ibadette olmaz.

10
28
yanıtYanıtla
emre aydın:

peygamber efendimiz neden evinde kedi beslemiştir o zaman

yanıt14
yanıt3
inan o hayvanlar senden daha akıllı:

inan bak

yanıt2
yanıt2
ukkk:

kedi beslenebilir evde ama köpek beslenemez köpeğin yeri evin bahçesidir illa beslicem dersen de. .

yanıt3
yanıt1
=):

SEN GİT Bİ DIŞARI HAVA AL

yanıt0
yanıt3
kader:

evındemıydı yoksa evıne gırıp cıkıyormuydu peygamber efendımız tum hayvanlar ve canlılar ona son peygamber olduguna ınanır ve bılırler bız ınsanlar gıbı degıldı onun yaptıgını yapsanız suan bu soruyu soramazdın bılırdın nedenını boş beleş iş evde her hayvan beslenmezkedını kabını bır kere yıkar yersın kopegını 9 kere demekki kopek dısarda bakılır kedı eve alına bılır ama beslenmez kus beslersın evde ayııyı beslede gorek tek hayvan kopek kedı degıldır her canlı tabıatında guzeldır

yanıt0
yanıt1
yasin:

yasin, adının hürmetine bir zahmet google''a girip peygamber kedisinin hikayesini oku rica ederim.

yanıt3
yanıt1
bariz:

yaratılan tüm canlılara saygı duymamak günah değil mi ? işkence yapmak tecavüz etmek bunlar günah değil mi ayrıca sana ne arkadaşım herkes senin kadar dindar olmak zorunda değil . . din bilmeden dindar olanlardan bıktık usandık

yanıt1
yanıt0
Sayko:

Ya canım dostum bırak bu işleri artık. Ne dini? İstersen elektrik direklerine tap farketmez zaten evin içinde hayvan beslenmez. Pislikten başka birşey değil. Yani herşeyi dine bağlamayalım...

yanıt0
yanıt0
Sayko:

EMRE AYDIN, o peygamberimizin kendi tercihidir, demokrasilerde tercihlere saygı duymalıyız. Tercihlere saygı duymak demokrasilerin gereğidir.

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title