Haberler
Güncelleme:

Hazal Kaya'dan "Çocuğun LGBT olsaydı ilk tepkin ne olurdu?" sorusuna cevap: Beni hiç ilgilendirmez

Fikret Ali isminde bir oğlu olan Hazal Kaya, Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayında "Çocuğun LGBT olsaydı ilk tepkin ne olurdu?" sorusuna cevap verdi. Hazal Kaya, "Beni hiç ilgilendirmez. Bu konuda çok hassasım. Ben ancak yol arkadaşı olabilirim" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (54)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

HELAL İŞTE 21. YÜZYILIN ÖRNEK ANNESİ.

7
18
yanıtYanıtla
Meraklı:

Sen LGBT limisin?

yanıt4
yanıt3
sayed:

terbiye vermek anne babanın vicdanı görevidir kocan başka erkekle yatarsa iyi mi

15
8
yanıtYanıtla
MEGALOMAN:

Terbiye ne alaka cahil. . . Zaten namus ve ahlak diye diye her ikisinin de kurbani olacaksiniz günün birinde hich farkina varmadan. Ne zaman insanoglunun genlerine müdahale edilirse bu hastalik ancak o zaman bertaraf edilebilir ama sahsim olarak ben genlerin rahat birakilmasi taraftariyim, zira yagmurdan kacarken doluya tutulma gibi bir durum söz konusu olabilir, yani baska arizalar ortaya cikabilir.

yanıt4
yanıt2
isyankar:

ne saçma bir soru. çocuğu örf adet ve geleneklerimize göre ve islami bilgiler ışığında yetiştirirsen sapık olmaz. bu kadar basit

14
5
yanıtYanıtla
MEGALOMAN:

Sence müthis derecede muhafazakar veya dübedüz dinbaz olan sahislarin bu durumda olan cocuklari yok mu saniyorsun? Sen salak olmayabilirsin belki ama yorumun bayagi bir salakca, zira ben onlarca aile taniyorum cocuklari bu durumda olan. Ayrica bazi karaktersizlerin evlatlarini evden kovduklarini ve reddetiklerini de bilirim, paye arayisi icinde degilim, lakin birkacini bu yüzden intihardan dahi vazgecirmisligim vardir. Inanmadigim halde bu cümleyi yine de yazayim: Allah kimsenin basina vermesin.

yanıt4
yanıt1
KARA KUYU:

@İSYANKAR sence 9 yasindaki bir kiz cocugu evlene bilir diyen ne? Bunu normal karsiliyan kac din vardir ve hangileridir yazarmisin.

yanıt0
yanıt0
ali:

Hmm. Ya kocan olsaydı? bakalım o zaman çocuk olur muydu?

10
7
yanıtYanıtla
anonim:

kocası neden lgbtli olsun evlenmişler zaten

yanıt0
yanıt0
İlhami TÜLEK:

Yol arkadaşı olurmuş yorum yapmaya bile değmez. Ama o büyük hesap günü geldiğinde anne ve babalara çocuklarının hesabı da sorulacak. LGBT olmak özgürlük mü, aykırı bir tercih mi, masumiyet mi? Müslüman olduğumuzu söylüyor İslam dinine tümüyle inanıyorsak bunun bir hesabı bir bedeli olcağını da bilmemiz gerekiyor.

11
4
yanıtYanıtla
Nodok:

Uydurma, vazgeçirmeye çalışırsın, torun sahibi olamayacağın dank ederse.

12
3
yanıtYanıtla
anonim:

çok istiyorsa bir tane daha çocuk yapar zaten vazgeçirme gibi bir şansı yok

yanıt0
yanıt0
Birisi:

Bir Anne olarak dinimizi kültürümüzü ögretirim ama olurda cocugum farkli düsünürse herzaman arkasinda olurum.Zorliyan döven kiran ailelerin cocuklari anlasmali evleniyor ama gizli gizli erkeklerle iliski yasiyor sirf aileleri kizmasin öldürmesin diye evlenip yuva kurdum diye gösteriyolar.Hoş bir durum degil tabikii ama evlatlikdan red etmek tek basina birakmak yanlis insanlarin kucagina itmek hatda namus deyip öldürmekde care degil.Rabbim herkezin evladini korusun

10
1
yanıtYanıtla
miran:

Yuh ya. Ayrıca bu ve bu gibilerin fikirsizlikleri çok mu önemli?

7
2
yanıtYanıtla
Olur olur:

Legt ney

7
1
yanıtYanıtla
MEGALOMAN:

Aferin en dogru cevabi vermis, soranin hosuna gitmese de. . . Zira tepki versen de ise yaramaz, tepkin bosu buna ters tepki yaratir, en azindan evladindir, ne olursa olsun bagrina basman gerekir. (Not: sadece, medyatik sempanzelerden olmamak kaydiyladir bu söyledigim, eger Derimcan ya da Surat Sögüs gibileri olursa agzina bol bol Carolina Reaper sürmelisin)

3
5
yanıtYanıtla
Oku:

Soru sacma, yersiz gereksiz!

7
0
yanıtYanıtla
NOT:

Soru saçma olduğu kadar, verilen cevap da o kadar saçma

yanıt1
yanıt0
NOT:

Güzelim melek gibi çocuğun üzerinden şimdiden neler konuşuyorlar, inşallah bahtı açık olur.

yanıt1
yanıt0
babacan:

ne kadar saçma bir soru. bunların kaynağı. kerimcan. caner. kart murat ve cemalcan gibiler. allah herkese hayırlı evlat versin.

4
3
yanıtYanıtla
müslümm:

Allah böyle ana yı bizden uzak etsin. Allah insanı bir erkek ve bir kadından yaratmış. ara formlar hastalıktıktır, sapıklıktır. çift cinsiyetli doğanlara sözüm yok. onlar istisnadır ve onların sınavıdır. tedavisi neyse bilimsel olarak onu olurlar. ama gay , biseksüel, transeküel, lezbiyen bunlar ruhi hastalıktır. elbette bunlarında tedavisi olunabilir. ama ben böyle hissediyorsam böyledir gibi bir durum olamaz. o zaman kendini eşşek gibi hisseden eşşek olmayacağı gibi kadın hisseden kadın olmaz.

4
3
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

Niye olamazmis? Senin cagdisi yasanti seklin öyle emir etigi icinmi? Cehaletin iki ayak takilanisiniz. Senin gibileri gördügüm veya his ettigim anda yolum degistiriyorum, senin gibiler nefretlerini böyle yerlere kustukcada benim gibiler dahada cok olacak ve bunun vebali sizin gibi at gözlüklü mahlüklerin yüzündendir. Tanrida beni ve benim gibi düsünenleri senin gibi insan düsmanlarindan uzak tutsun. Onun gibi analara sen kurban olasin yobaz. . .

yanıt1
yanıt0
Ayşe:

Dinin emirlerini dile getirip ona uymak çağ dışı olmak mıymış? Hayret! Dinde böyle bir şeyin yeri yok ve bu bir hastalıksa tedavi edilmesi gerekir. Hiçbir anne - baba da kendisi öyle değilse; bunu anlayışla karşılamaz. Ayrıca bir dipnot: ALLAH ''ın 99 isminin hiçbirinde ''tanrı'' diye bir ismi yok. Çok ayrı bakış açımızın olduğu net!

yanıt1
yanıt3
anonim:

yazık kafana

yanıt1
yanıt0
kara kuyu:

@AYŞE hanim ben benim icin TANRI, nin 1. ismi olan dilmdeki ismi ile cagiriyorum, öbür 99 senin olsun.

yanıt1
yanıt0
TÜRK:

BÖYLE ANNELER BÖYLE BİREYLER ALLAH''IM YOL GÖSTERSİN BİR ANNE EVLADININ ÜZERİNDE NASIL YOL GÖSTEREN OLMAZ. . . . YAZIK Kİ NE YAZIK

2
4
yanıtYanıtla
Ebebeyn:

Çocuğumdan banane, karışmam, istediğini yapar, yönlendirmem diyor. Allah akıl versin. Sen karışmaz sen yönlendirmez sen doğru olanı göstermezsen, elbet birisinin maşası olur. Yoldan çıkmış topluluk için, Lut kavmi helak''ı gibi birçok örnek var.

5
1
yanıtYanıtla
Limon fidanı:

umarim çocuğun lgbti bireyi olur bakalım sevgin mi daha ağır basıyor nefretin mi, yuzlesir kendin görürsün.

yanıt1
yanıt0
asd:

Aynen aynen, dogmalar dogmalar. . .

yanıt0
yanıt0
MEHMET:

cocugu yetiştirmek onun adına karar vermek annenın haddi değilmiş işte topluma bu denli kötü örnek olacak insanların toplumdan karşılık bulmaması gerekır. senin düşüncenin bu toplum içinde yeri yok bu ülkede olmasaydın keşke. .

2
3
yanıtYanıtla
tosun:

cok modern cok ileri goruslu bi ulke olmusuz. ahlaksizlikda sinir tanimiyan ulkeler bile bizi ornek alir olmus manevi degerler duden olmus ne mutlu bize

3
1
yanıtYanıtla
ne yapacaktı.:

ya ne diyecekti. çocuğumu keserim, kırbaç cezası veririm, recm ederim, sokağa atarım, döverim mi diyecekti! çocuğu lgbt bir birey olursa saygı durmaktan başka yapabileceği bir şey var mı? burada yorum yazıp dalga geçip sinirlenen çoğunuzun çocuğu da lgbt birey olabilir. asla kınamayın!

4
0
yanıtYanıtla
romatizma:

soryu kendine yonelt ve cevapla sahsen evlat bana ait oldugu icin buyuk uzuntu hissederdim ve belki evlatlikdan redderdim

yanıt0
yanıt3
bursadan:

Peki çocuğunuz uyuşturucu bataklığına düşse ona destek mi olurdun ? YANLIŞa yanlış diyerek ona en büyük desteği olursun Sayın Kaya. Sen bir annesin onun hayatında eğitiminde tercihlerinde en büyüt öğretici sen olacaksın.

1
2
yanıtYanıtla
Melike Deniz:

hahah yaptığınız kıyaslama o kadar alakasız ki örnek bulamadım. Uyuşturucu kullanımı bir tercihtir ve ölüme dahi yol açabilecek sağlık sorunları yaratır, toplumda bile kişinin hayatını bitirebilir. Fakat cinsel yönelimi bir yönelimdir heteroseksüel bir insandan farksızdır. Sizin gibi ebeveynler ancak çocuğunun hayatını aynı uyuşturucu kullanımındaki sonuçlar gibi bir sonuca sürükler. Keşke biraz olsun vicdan, merhamet sahibi olsanız!

yanıt1
yanıt0
kara:

soru saçma , cevap ondanda saçma toplumumuz üzerine yeni çalışma uyguluyorlar.

1
2
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

. . . aferin helal olsun, beton kafalilara yalakalara ve yobazlara güzel bir tokat. Nihayetinde kücük bir insan dünyaya geldi. Annesinin görevi onu bir INSAN olarak (bazilari icin INSAN kelimesi anlamsiz mesela beton kafalilar icin) yetistirmek, belirli yastan sonra kendi yolunu kendisi secer gay''mi olur yobazmi olur o karari kendisi verir veee baskalarin burada yapmasi gereken sey bu kisinin sectigi hayat tarzina SAYGI DUYMAK''dir o kadar.

2
1
yanıtYanıtla
Ali:

Bu kafaya tek diyebileceğim he heee. . .

yanıt0
yanıt1
CENGAVER:

Allah sizi ıslah eylesin. Ahirette bakalım napacaksınız?

yanıt0
yanıt0
nurettin:

nasıl simülasyon güzel mi iyi mi böyle zorlugu artırıyım mi :D

2
1
yanıtYanıtla
Abdurrahman:

Kadın verdiği cevapla LGBT liğin oluşum süreciyle ilgili hiç bir bilgisi yok Kınamıyorum asla amma bilgilenmesinde çok büyük fayda sağlıyacaktır Saygılarımla.

2
0
yanıtYanıtla
Mervenur:

Bu tür sorularin bir anneye sorulmasi cok sakincali. Allah kimsenin cocugunu sasirtmasin, bir anneyi de o duruma düsürmesin. Hazal Hanim aslinda akilli bir kadin gibi görünüyor. Esi de öyle. Sanirim böyle bir soruyu beklemediginden dolayi, saskinligin getirdigi bir durumla böyle cevaplar vermistir.

1
1
yanıtYanıtla
Dedi:

Başımıza ne geliyorsa Müslüman hassasiyeti olmamasındandır. Yazık.

0
2
yanıtYanıtla
Sena:

Tesettürlu bir hanimi tercih ederse ona da karısma o zaman. Sadece yol arkadasi ol yine.

0
1
yanıtYanıtla
Herkes Proje Olmuş:

Sistemin Bir Parçası''da Bu Kadın Ve Bu Tip Kadınların Olacak Çocuklarınında Yolu Sistemi Bellidir.

0
1
yanıtYanıtla
ahmet:

inanç diye bir olgudan nasipsiz insanlara sorulan soruya bak.

0
0
yanıtYanıtla
Hasan Akdemir ( Kafa Tohtoru ):

Allah''tan sürekli haberlerde pompalanan bu tipler toplumun binde birini bile oluşturmuyor. Yani kıyamete daha çok var.

0
0
yanıtYanıtla
mithat demir:

Bilinçaltına bu tür şeylerin normal olduğunu üflüyorlar tesadüf değil, sapıklığı üflüyorlar ,

0
0
yanıtYanıtla
Hadii:

Sen de satılık zihinler densin. Sen niye evlendin çocuk yaptın. lgtb lilerle takılıp çoğalmasaydınız. Senin oğlan yarın bir erkekle gelip bu senin damat derse gene aynı tepkiyi verecekmisin.

0
0
yanıtYanıtla
osman:

elek ile melek sözü akıllara geldimi

0
0
yanıtYanıtla
aa:

çok aşağılık bır soru

0
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Dumur olarak izlemeye devam ediyorum, siz hangi memlekette yaşıyorsunuz, ne içiyorsunuz, dininiz nedir. Banane karışmam ne demek yahu tam çıldırmalık bide size inanan bir grup insan var size mi kızsam onlaramı üzülsem. Allah akıl ve ruh sağlığımızı korusun. AMİNNNNNN AMİN.

0
0
yanıtYanıtla
kerimcan:

bana da karışmadılar.

0
0
yanıtYanıtla
Meltem:

Annelik başka bir duygudur . Bu evlatsa bambaşkadır ömrünü veriyor Ne olursa olsun vazgeçemez bu soruyu sorana evlat üzerinden soru sormak çok ayıp olmuş .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title