Haberler

Hayvanları telef olan besicinin yüzü valilik ve hayırseverlerin desteğiyle güldü

Güncelleme:

Bayburt'ta çıkan yangında hayvanları telef olan besiciye, Bayburt Valiliği ile hayırseverlerin desteğiyle 10 büyükbaş hayvan hediye edildi.

Bayburt'ta çıkan yangında hayvanları telef olan besiciye, Bayburt Valiliği ile hayırseverlerin desteğiyle 10 büyükbaş hayvan hediye edildi.

Merkeze bağlı Genç Osman köyünde 29 Kasım'da çıkan yangında ahır ve traktörü kullanılamaz hale gelen, 10 büyükbaş hayvan, 15 tavuk ve çoban köpeği telef olan Tuncay Adıgüzel'in mağduriyetinin giderilmesi için Vali Cüneyt Epcim'in talimatıyla çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda Valilik koordinasyonunda hayırseverlerin de desteğiyle Adıgüzel'e 10 büyükbaş hayvan hediye edildi.

Köye gelerek yangının çıktığı ahırda incelemede bulunan Epcim, Adıgüzel'in bundan sonraki hayatının daha iyi olması için her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.

Adıgüzel'in 10 büyükbaş hayvanının telef olduğunu, traktörünün yandığını belirten Epcim, şöyle konuştu:

"Ekonomik değeri yaklaşık 1,5 milyonluk bir gideri var. Biz elimizden gelen desteği gösteriyoruz. Sıcağı sıcağına şu anda 10 büyükbaş hayvanı Tuncay kardeşimize veriyoruz. Bu bir hibedir. Normal şartlarda devletin böyle bir ödeneği yok ama bizler Bayburt'taki hayırseverler başta olmak üzere Genç Osman köylüleri bir aradayız ve Tuncay kardeşimizin bundan sonraki hayatının daha iyi olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Vali Epcim, hayırseverlere destekleri için teşekkür ederek, "Ayrıca biz devlet olarak da elimizden gelen gayreti sağlamaya çalışıyoruz. Konudan Tarım ve Orman Bakanlığımızın haberi var. Oradan da birtakım destekler alma gayretlerimiz var, oradan da iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz. Tuncay Beye ve ailesine vereceğimiz desteklerin hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Tuncay Adıgüzel de mağduriyetinin bir bölümünün karşılandığını kaydederek, Vali Epcim ile hayırseverlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Bayburt Valiliği Genç Osman Bayburt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title