Haberler

Hayvan Satıcılarından Hırsızlara Beddua

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Kurban Bayramı Öncesi Hayvanları Çalınan 2 Besici, Koyunları Bir Türlü Bulunamayınca Hırsızlara Beddua Etti.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Kurban Bayramı öncesi hayvanları çalınan 2 besici, koyunları bir türlü bulunamayınca hırsızlara beddua etti.

Edinilen bilgiye göre, Güzeltepe Beldesi Akse Mahallesi'nde ikamet eden Zabit Şahin'in Kurban Bayramı öncesi sabaha karşı ağılına giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 35 tane koçu çaldı. Pelitli Köyü'nde ikamet eden Mehmet Tokgöz'ün de ağılına giren hırsız veya hırsızlar, buradan da 50 tane gebe koyunu çalarak kayıplara karıştı.

Küçükbaş hayvan hırsızları yüzünden mağdur olan Şahin ve Tokgöz, emniyet yetkililerine durumu bildirmelerine rağmen, bugüne kadar bir sonuç alamadı. Çaresiz kalan hayvan satıcıları, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar'a başvurarak, kendilerine yardım etmesini istedi. Başlarından geçeni Başkan Çınar'a anlatan hayvan satıcıları, hırsızları da artık Allah'a havale ettiklerini belirterek, "Bu hırsızların köküne kıran girsin" diye beddua etti.

(KA-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title