Haberler

Hayrettin Yeni Sezondan Ümitli

Sivasspor'un Sol Bek Oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, Yeni Sezonda Ligi Üst Sıralarda Tamamlamayı Hedeflediklerini Söyledi.

Sivasspor'un sol bek oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, yeni sezonda ligi üst sıralarda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Yerlikaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce Sivasspor ile sözleşmesini 2 yıl daha uzattığını anımsatarak, kırmızı-beyazlı ekipte forma giymekten mutlu olduğunu ifade etti.

Geçen sezon sıkıntılı günler geçirdiklerini ifade eden Yerlikaya, ''O sıkıntıları bir daha yaşamak istemiyoruz. Onlar bize ders oldu'' dedi.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde ligde kalmayı başardıklarını aktaran Yerlikaya, yeni sezonda yönetimin ve hocalarının iyi bir takım kuracağından emin olduğunu belirterek, ''Yeni sezona iyi başlayıp, iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Hedefimiz ligi üst sıralarda tamamlamak'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title