Haberler

Genç Kadın, Hayranı Olduğu Oyuncuyla Aynı Şekilde İntihar Etti

Güncelleme:

Hindistan'ın Raipur kentinde geçtiğimiz çarşamba akşamı yaşanan olayda, sevdiği dizi oyuncusu, televizyon yıldızı Pratyusha Banerjee'nin kendisini asarak intihar etmesi sonucu depresyona giren bir çocuk annesi kadın, iki yaşındaki oğlunun gözleri önünde intihar etti.

İKİ YAŞINDAKİ OĞLUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE KENDİNİ ASTI

Hindistan'ın ünlü televizyon ve sinema oyuncusu Pratyusha Banerjee, yapımcı erkek arkadaşının şiddetinden bunalarak 1 nisan günü evinde kendini tavanda bulunan vantilatöre asarak yaşamına son vermişti. Hindistan'ı şok eden bu olay Raipur şehrinde yaşayan 26 yaşındaki ev kadını ve bir çocuk annesi Madhu Mahanand'ı da derinden etkiledi. Genç kadın girdiği bunalım sonucu iki yaşındaki oğlunun gözleri önünde, kendini tavan vantilatörüne asarak intihar etti.

"İNTİHAR EDEREK CANINA KIYAN AKTRİSE ÇOK DÜŞKÜNDÜ"

Akşam işten eve dönen koca Nakul Mahanand kapıya kimse cevap vermeyince zorlayarak eve girdi ve karısının cansız bedeniyle karşılaştı. Nakul polise verdiği ifadede karısının, Pratyusha Banerjee'nin canlandırdığı 'Anandi' karakterine çok düşkün olduğunu, ölümüne dair haberleri ciddi şekilde takip ettiğini söyledi.

"KENDİNİ ASMAYA KARAR VEREN BİRİ NASIL HİSSEDER Kİ?"

Kocası ayrıca karısı Madhu'nun, 'Anandi' karakterinin canlandırıldığı 'Balika Vadhu' dizisinin hiçbir bölümünü kaçırmadığını söyledi. Nakul, karısının haberlerde intihar edenleri gördükçe "Kendini asmaya karar veren biri nasıl hisseder ki?" diye kendisine sorular sorduğunu da polise verdiği ifadesinde dile getirdi.

POLİS İLK OLARAK KOCADAN ŞÜPHELENDİ

Koca Nakul, karısının ölümüyle ilgisi olabileceği gerekçesiyle polis tarafından ilk olarak gözaltına alındı. Daha sonra karısı Madhu'nun ebevenylerinin de verdiği ifadeleri karşılaştıran polis, intihar eden kadının ölen aktriste düşkünlüğünü teyit etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

sevda çolpan:

görseydi hayranını tebrik ederdi ne demessin. hayranı umrunda bile değil hangi biriyle uğraşıcaklar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title