Haberler

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu Belediyesinde sendikalı işçi olarak çalışan 68 işçi, temsilcilerini seçimle belirledi.

Hayrabolu Belediyesinde sendikalı işçi olarak çalışan 68 işçi, temsilcilerini seçimle belirledi.

Belediye pasajındaki lokalde yapılan ve 2 liste ile girilen seçimlerde, temsilciliklere 40 oyla Nevzat Altınışık ve Cihat Çetin seçildi.

Nevzat Altınışık, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşları ile bugüne kadar olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirtti.

Yapılan seçimler sonucunda, Disiplin Kurulu üyeliklerine Feray Öngören ve Hüseyin Üver, Hasar Tespit Kurulu üyeliklerine Kayhan İlimen ve İhsan Tekin, İzin Kurulu üyeliklerine de Hasan Başar ile Kaplan Korucuoğlu seçildi.

-Halk eğitim yeni kurslar açıyor

Hayrabolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yeni kurslar açıyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rasim Uzunay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2011-2012 eğitim öğretim yılı nedeniyle planlanan kursları, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda başlattıklarını bildirdi.

Uzunay, "Son olarak avcılık ve atıcılık, pratik İngilizce ve Osmanlıca kursları için talepleri almaya başladık. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız mesai saatleri içerisinde başvurularını istenilen belgelerle şahsen müdürlüğümüze yapabilirler" dedi.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title