Haberler

Hayme Ana'yı Anma Törenlerinde Elektrik Krizi

Kültür ve Turizm Bakanı Etruğrul Günay, Kütahya'nın Domaniç İlçesindeki Törende Konuşma Yapacağı Sırada Elektrikler Kesilince, Dakikalarca Kürsüde Beklemek Zorunda Kaldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Etruğrul Günay, Kütahya'nın Domaniç ilçesindeki törende konuşma yapacağı sırada elektrikler kesilince, dakikalarca kürsüde beklemek zorunda kaldı.

Günay, bu yıl 726. düzenlenen Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin ninesi Hayme Ana'yı Anma ve Göç Şenlikleri programı katılmak için Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Çarşamba köyüne geldi. Domaniç Belediye Başkanı Yakup Yardımcı ve Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe konuşmasını tamamladıktan sonra sıra Bakan Ertuğrul Günay'a geldi. Günay, kürsüye çıktığında elektriler kesilince, defalarca mikrofonu parmakları ile çalışıp çalışmadığını kontrol etmek zorunda kaldı. Bakan Günay, kameramanlara dönerek,

"Elektrikler kesilmiş, mikrofon çalışmıyor" dedi. Bakan Günay, cihazların kontrol edilmesi için de görevlilere talimatlar verdi. Bakan Günay, kürsüde dakikalar süren bekleyişin ardından, "Geçit töreni yapılsın, elektrikler gelince konuşayım" diyerek tekrar protokoldeki yerine geçti.

Geçit töreninin tamamlanmasıyla elektrikler geldi ve Günay, yoğun alkışlar arasında konuşması yapmak için tekrar kürsüye çıktı. Bakan Ertuğrul Günay, "Göreve yeni başlamış olmanın heyecanı ile bende de herhalde yüksek elektrik vardı, bu da kısa devre yaparak, burada sigortalar attı. Kusura bakmayın" şeklinde espri yaparak konuşmasına başladı.

Günay, konuşmasını tamamladıktan sonra meydandaki Yörük çadırlarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

(EFE-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas Belediyesi hangi parti? Sivas Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title