Haberler

Hayırseverden sporculara ayakkabı desteği

Güncelleme:

Aksaray'da yaşayan hayırsever tarafından gönderilen spor ayakkabıları, Nizip ilçesindeki sporculara dağıtıldı.

Aksaray'da yaşayan hayırsever tarafından gönderilen spor ayakkabıları, Nizip ilçesindeki sporculara dağıtıldı.

İlçe Kaymakamı Kemal Şahin öncülüğünde, sporculara katkıda bulunmak ve yardımcı olmak için çalışma başlatan hayırsever Halil Taş, memleketi olan Nizip ilçesindeki sporcuların tamamına ayakkabı yardımında bulundu.

Taş, tarafından ilçeye getirilen ayakkabılar, ilçe Kaymakamı Kemal Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın katılımıyla Nizip Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle sporculara verildi.

Törende konuşan Kaymakam Şahin, sporculara yapılan bu yardımın takdire şayan bir davranış olduğunu belirtti.

Hayırsever tarafından gönderilen ayakkabıların ilk olarak Nizip Belediye Spor Hokey alt yapı sporcularına dağıtıldığını ifade eden Şahin, "Gönderilen ayakkabılar ilçemiz genelinde bulunan tüm sporcularımıza hayırseverimiz adına dağıtılacak. Bu davranışından dolayı hayırseverimize teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Sarı ise sporculara başarılar dileyerek, Halil Taş'a teşekkür etti.

Çocukların ayakkabıları güle güle giymelerini dileyen Halil Taş ise sporculara başarılar diledi ve her zaman spora destek olmaya çalışacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Sarı Aksaray Nizip Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title