Haberler

Hayırsever Muzaffer Sofuoğlu'ndan Milli Eğitim'e Ziyaret

Sakarya'nın En Çok Okul Yaptıran Hayırsever Ailelerinden Amerika'da Yaşayan Doktor Muzaffer Sofuoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'yı Ziyaret Etti.

Sakarya'nın en çok okul yaptıran hayırsever ailelerinden Amerika'da yaşayan Doktor Muzaffer Sofuoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'yı ziyaret etti.

Her yıl düzenli olarak Sakarya'ya gelerek annesi adına yaptırdığı Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi ile Atike Hanım İlköğretim Okulu'nu gezen hayırsever Muzaffer Sofuoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'yı da ziyaret etti. Ziyarette yaptırdığı okulların mevcut durumları ile ilgili Milli Eğitim Müdürü Yazıcı'dan bilgiler alan Doktor Sofuoğlu, Türkiye'nin en önemli sorununun eğitim ve kültür olduğunu belirterek, okul yaptırmanın çok kutsal bir görev olduğunu söyledi.

Muzaffer Sofuoğlu, Milli Eğitim Müdürünü ziyaretin ardından Hendek İlçesi'ne giderek, buradaki okulları gezerek, bilgi aldı.

(İÇ-AK) 06.05.2008 17:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title