Haberler

Hayırsever Mustafa Kemer'den, Korkuteli'ne 24 Derslikli Okul

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde hayırsever iş adamı Mustafa Keser, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine 24 derslikli modern bir okul yaptıracak.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde hayırsever iş adamı Mustafa Keser, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine 24 derslikli modern bir okul yaptıracak.

Antalya'da bulunan Olbia Otel'in sahibi Korkutelili iş adamı Mustafa Kemer, Korkuteli'ne 24 derslikli modern bir okul kazandıracak.Hayırsever iş adamı, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yaptıracağı 24 derslikli okulun protokolünü ise yarın Antalya Valiliği'nde imzalayacak.

Korkuteli eğitimine maddi ve manevi katkı sağlamak için tüm çabayı göstermeye hazır olduğunu kaydeden Mustafa Kemer, eğitim hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. Korkuteli'nde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü İsmail Uğurlu ile birlikte okul yapılacak olan alanı inceleyen hayırsever iş adamı Mustafa Kemer, "Yıllardır Korkuteli'ne bir okul yapma fikrim vardı. Daha önce İmrahor Mahallesi'ne okul yapmak için yola çıktık ancak okul yerinde sorun çıktı. Kız Meslek Lisesi binası yapalım dedik, arsa sorunu çıktı. Bir türlü nasip olmamıştı" dedi.

Yarın Antalya Valisi Muammer Türker ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ile birlikte gerekli protokolü imzalayacaklarını kaydeden Mustafa Kemer, "Korkuteli'nde doğdum ve ilçeme bir okul kazandıracağım" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Valiliği Mustafa Keser Korkuteli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title