Haberler

Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek

Düzce'de bir hayırsever tarafından yapılacak 32 derslikli lise için protokol imzalandı.

Düzce'de bir hayırsever tarafından yapılacak 32 derslikli lise için protokol imzalandı.

Valilik makamında düzenlenen törene, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve okulu yaptıracak Sarsılmaz İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş katıldı.

Uzunmustafa Mahallesi'ndeki mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne ait taşınmaza yapılacak okulun isminin "Sarsılmaz Aliş Anadolu Lisesi" olacağını belirten Vali Dağlı, "32 derslikli lisenin yapımına en kısa sürede başlanacak. Sarsılmaz İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'mizin sahibi Aral Bey ile Uzunmustafa Mahallemize 32 derslikli bir Anadolu lisesi yapmak üzere protokolü imzaladık. 18 ay süremiz var. 18 ay sonra inşallah Sayın Aral Bey okulumuzu yapmak suretiyle Mili Eğitim Müdürümüze teslimini yapacak." dedi.

Eğitime desteğin önemine değinen Vali Dağlı, Aliş'e böyle bir hizmeti Düzce'ye yapmalarından dolayı çok teşekkür etti.

"Babamızın ismini yaşatmak büyük bir onur"

Şirket sahibi Latif Aral Aliş ise Düzce'ye bir okul yapmanın kendileri açısından gurur olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Düzce'mize yaklaşık bin kişinin okuyacağı okulu kazandırmak bize gurur kaynağı. Tabii babamızın ismini de yaşatmak büyük bir onur bizim için. Herkese teşekkür ederiz. Okulumuzun ismi de Sarsılmaz Aliş olacak." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Zülkif Dağlı Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title