Haberler

Haydar Deresi’ne Kalıcı Çözüm

Güncelleme:

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Haftalık Mahalle Ziyaretleri Kapsamında Gittiği Kaynak Mahallesi'ni Gezerek, Çalışmaları Ve Sorunları Yerinde İnceledi.

Belediye başkanı cengiz ergün, haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında gittiği kaynak mahallesi'ni gezerek, çalışmaları ve sorunları yerinde inceledi. Haki Baba Camii çevresinde yapılacak düzenlemeyle ilgili müteahhitten bilgi alan Başkan Ergün, mahalledeki çocuklarla da tek tek ilgilenerek, harçlık dağıttı.

Mahalle içinden geçen ve üstü kapatılma çalışmaları devam eden Haydar Deresi'ndeki çalışmaları da inceleyen Başkan Ergün, derenin üstünün kapatılması ile ilgili çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında her hafta bir mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu hafta da Kaynak Mahallesi'ni ziyaret etti.

Başkan Ergün'e ziyarette MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Özkan, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve Kaynak Mahallesi Muhtarı Oktay Günger eşlik etti. Haki Baba Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından cami çevresinde yapılacak düzenleme çalışmalarıyla ilgili müteahhitten bilgi alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalleli çocuklarla da tek tek el sıkışarak, harçlık dağıttı. Başkan Ergün ve beraberindekiler, daha sonra mahalleyi gezerek, sorunları yerinde inceledi.

TEDAŞ'ın sokak ortasında kalan elektrik direklerini kaldırmadığını gören ve bu konuda mahalleliden yoğun şikayet alan Başkan Ergün, elektrik direklerinin kaldırılması ile ilgili TEDAŞ ile gerekli görüşmelerin yapılacağını söyledi.

Mahalle içerisinden geçen Haydar Deresi'nin üstünün kapatılması ile ilgili devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Mahalle içerisinden geçen Haydar Deresi'nin üstünün kapatılması için çalışmalarımız sürüyor. Buradaki çalışmanın hızlandırılması için gerekli talimatı arkadaşlarımıza verdik. Kaynak Mahallesi'nin sorunları da diğer 56 mahallemizin sorunu da bizim sorunumuzdur. Bunların çözümü noktasında gerekli tüm çaba ve gayreti gösteriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title