Haberler

Hayatını Kaybeden Antrenör Açıcı Toprağa Verildi

Beyin Kanaması Geçirerek 38 Yaşında Hayatını Kaybeden Türkiye Hentbol Milli Takımı Antrenörlerinden Muhammet Açıcı, Samsun'un Bafra İlçesi'nde Toprağa Verildi.

Beyin kanaması geçirerek 38 yaşında hayatını kaybeden Türkiye Hentbol Milli Takımı antrenörlerinden Muhammet Açıcı, Samsun'un Bafra İlçesi'nde toprağa verildi.

Bafraspor Hentbol Takımı'nın Birinci Lig'de mücadele etmesinde ve birçok sporcunun yetişmesinde büyük emeği olan Antrenör Muhammet Açıcı, 10 gün önce Samsun'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan bir maçta beyin kanaması geçirip Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Evli ve 2 çocuk babası Açıcı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Türkiye Hentbol Milli Takımı Yıldız Kategorisi Antrenörü Muhammet Açıcı, bugün Bafra'nın Koşu Köyü'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz, Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Eker, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sporcular, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(NA-MAY-KÇ-RO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title