Haberler

"Hayatın Armağanı" Projesi Kalpleri Buluşturdu

Memorial Sağlık Grubu ve Şişli Belediyesi'nin desteği ile hayata geçirilen "Hayatın Armağanı" sosyal sorumluluk projesinin sergisi açıldı.

Memorial Sağlık Grubu ve Şişli Belediyesi'nin desteği ile hayata geçirilen "Hayatın Armağanı" sosyal sorumluluk projesinin sergisi açıldı.Sergide Türkiye'nin en ünlü isimleri, tasarladıkları kalpli yastıklar ve verdikleri mesajlarla kalp sağlığının önemine dikkat çekti.

Kalp sağlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, Club Bypass öncülüğünde gerçekleştirilen, "Hayatın Armağanı" sosyal sorumluluk projesi kalpleri buluşturdu. Memorial Sağlık Grubu ve Şişli Belediyesi'nin desteği ile hayata geçirilen projeye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yanı sıra Adnan Şenses, Arda Turan, Armağan Çağlayan, Balçiçek İlter, Bennu Gerede, Berksan, Birol Güven, Demet Akalın, Demet Akbağ, Demet Şener Kutluay, Deniz Berdan, Deniz Türkali, Dilara Endican, Dr. Neslihan İskit, Ece Vahapoğlu, Eflatun, Emel Acar, Emre Ertürk (Emre NY), Engin Altan Düzyatan, Ender Saraç, Esin Övet, Esra Tüzün, Ezra & Tuba Çetin, Gamze Özçelik & Duygu Özçelik, Gülben Ergen, Haldun Dormen, Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses, Metin Arolat, Metin Uca, Müjde Ar & Mehtap Ar, Murat Dalkılıç, Nebahat Çehre, Nefise Karatay, Neslihan Yargıcı, Nil Burak, Orhan Gencebay, Onur Baştürk, Osman Gidişoğlu, Oylum Talu, Ömür Gedik, Özge Özpirinçci, Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Reyhan Karaca, Seda Sayan, Sema Çelebi, Sibel Tüzün, Sevda Barandır, Şebnem Özinal, Sinem Kobal, Şahika Ercümen, Tarık Ceran, Uğur Genç, Vatan Şaşmaz, Ziynet Sali destek verdi. Sergiye katılan birçok ünlü tasarladıkları kalpli yastıklar ve verdikleri mesajlarla kalp sağlığının önemine dikkat çekti.

Sergi açılışında konuşma yapan Başkan Sarıgül, "Bingür Sönmez hocamızla bugün çok önemli bir projeye imza atıyoruz. Hayatın armağanı kalbimize sahip çıkalım. Sönmez hocamız bugüne kadar sayısız bypass ve sayısız ameliyatlar yaptı. Ama diyor ki artık bana gelmeyin sizler bana gelmeden sizler sağlıklı yaşayın diyor. O nedenle prof. Birgül Sönmez hocamız ile birlikte hayatın armağanı olan kalplerimize sahip çıkmak istiyorum. Kalp hastası olmamak için sigara içmeyin sağlıklı beslenin kilonuza dikkat edin ve stresten uzak durun. Bu projeye ev sahipliği yapmaktan dolayı son derece mutluyum. Şişli iyi kalpli insanlara çağrıda bulunuyor. Herkes iyi kalpli olsun ama o iyi kalplerini de sağlıklı bir şekilde korusunlar. Kalbimiz hayatın armağanıdır kalbimize sahip çıkalım" dedi.

Prof. Dr. Bingür Sönmez de serginin Türkiye'yi dolaşacağını ifade ederek, "57 tane birbirinden ünlü sanatçılarımıza yastık yaptırdık bazıları da kendileri yaptılar. Projenin amacı erken kalp hastalıklarından ölümlerin farkındalığını yaratmak için yapılmıştır. Sergi 15 gün burada kalacak daha sonra Türkiye'yi dolaşacak. Yıl sonunda da yastıklar açık arttırma ile satılacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bingür Sönmez Memorial Türkiye Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title