Haberler

Pilot, Çatlayan Cam ve Fırtına Yüzünden Önünü Göremeden Piste İndi

Güncelleme:

American Airlines şirketine ait uçak, dolu fırtınasına yakalandı. Çatlayan cam ve fırtına yüzünden önünü göremeyen pilot, uçağı sağ salim indirmeyi başardı.

American Airlines şirketine ait uçak dolu fırtınasına yakalanınca, yolcular panikledi. Uçağın burnu ve ön camı, yaşanan dehşetin çok da yersiz olmadığını gösteriyor. Çatlayan cam ve fırtına yüzünden önünü göremeyen pilot, uçağı sağ salim indirmeyi başardı.

DOLU FIRTINASINA YAKALANARAK SARSILMAYA BAŞLADI

Pazar günü San Antonio'dan Phoenix'e gitmek üzere havalanan American Airlines uçağı, dolu fırtınasına yakalanarak sarsılmaya başladı. Şoke olan yolculardan bazıları ağlamaya ve bağırmaya başladı.

Pilotlar, Çatlayan Cam ve Fırtına Yüzünden Önünü Göremeden Piste İndi

EL PASO'YA İNİŞ YAPMAK ZORUNDA KALDI

Airbus A319 tipi uçak, aldığı hasarlardan sonra El Paso'ya iniş yapmak zorunda kaldı.

PİLOTLAR ÖNÜNÜ GÖRMEDEN PİSTE İNİŞ YAPTI

Çatlayan cam ve fırtına yüzünden önünü göremeyen pilot, uçağı sağ salim indirmeyi başardı. Uçağın burnundaki ve ön camındaki hasar, gören herkesi şaşırttı.

Pilotlar, Çatlayan Cam ve Fırtına Yüzünden Önünü Göremeden Piste İndi

HAYATIMIN EN KORKUNÇ UÇUŞU

Ne kadar büyük bir tehlike atlattığını fark eden yolcular, "Hayatımın en korkunç uçuşu!" ve "Fotoğraflara bakınca hâlâ içim ürperiyor" gibi ifadelerle yaşadıkları korkuyu anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Fırtına 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (18)

EDELİM DEVAM:

Tütüne zam . filtreye zam . 3 tl den oldu 12 tl . 30 tl lik tutun oldu 160 tl . NEDEN . patamuşta Tekel yaban ellere satıldı. bir pakette 20 daldan 15 i vergi. . gelsin zamlar. Ama Akape nin suçu yok . Devam Devam

7
14
yanıtYanıtla
Mehmet T:

Kardesim sende icme su zikkimi hem paran cebinde kalsin hem sagligin zarar gormesin :)

yanıt1
yanıt0
Menfaatci millet:

Tam tersi olsa bu sefer tütün üreticisi ağlıyo diye sokağa çıkarsınız bu vatan sadece sizin cebinizle sizin evinizden ibaret değil bu ülkenin bütünlüğüne bakın azbişey.

yanıt0
yanıt2
ugur:

millette yedi niye otomatik pilota ne olmus ucakkendiliginden niye inmemis

2
15
yanıtYanıtla
yavbibitinartık:

alın bunu burdan :)

yanıt8
yanıt1
YIL OLMUŞ 2018:

Otomatik pilot senin sandığın gibi kendi kararlarını kendi vermiyor hız sabitliyici gibide düşüne bilirsiniz yorumla yanıltmayalım insanları :) otomatik pilot anons yapsın inceği yeri bulsun felan öyle bi teknoloji daha üretilmedi :) senin otomatık pilot anlayısın yapay zekalı pilot sanırım :)

yanıt2
yanıt0
Otomatikpilot:

Otomatik pilot ucak belli bir irtifaya geldiginde pilotlarin secimine gore irtifa , hiz ve koordinat larin girildigi bir sistemdir. Otomatik pilot secilen irtifada secilen hizda ve secilen noktaya dogru hareket edecektir. Taki pilotlardan herhangi birisi lovye ye temas edinceye kadar.

yanıt0
yanıt0
THY:

bi sen yemedin la ugur

yanıt0
yanıt0
Bayım:

Helal olsun ustaymış baya. Bildiğim kadarıyla uçakların uç kısımları süngerimsi malzeme olduğu için bu tür darbeleri yumuşatmada kullanılıyor bu yüzden paramparça olmuş görevini tamamlamış.

7
0
yanıtYanıtla
mehmet:

arabamı bu uçak monitör görüntüleriyle iner piste gece görüptemi iniyor haber olsun işte amerakalı ya

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title