Haberler

Hayatımda 'Keşkeler' Yoktur

Nurgül Yeşilçay, Hayata Hep Olumlu Baktığını Söyledi. Genç Sanatçı, 'Prensiplerimden ve Saygımdan Ödün Vermem. Kendime Güveniyorum' Dedi.

NURGÜL YEŞİLÇAY, HAYATA HEP OLUMLU BAKTIĞINI SÖYLEDİ. GENÇ SANATÇI, 'PRENSİPLERİMDEN VE SAYGIMDAN ÖDÜN VERMEM. KENDİME GÜVENİYORUM' DEDİ.

- Asmalı Konak'ın oyunculuğumda önemli bir yeri olduğunu yadsımak yanlış olur ama fazla abartmak da doğru değil bence. Ben olaya şöyle bakıyorum... Hayalim olan mesleğe iyi başladım, iyi devam etmeme vesile olacak işlere imza attım ve atmaya devam edeceğim.

- Hayatımda 'Keşke'lere yer vermem, hep 'Gelecek sefere' derim.

- Bu mesleğe gönül vermiş insanlar, eskiye oranla ekonomik bakımdan daha iyi durumdalar hem de Türk Sineması hareketlenmeye başladı. Artık Hollywood filmleri gişede çoğu Türk filmlerinin gerisinde kalıyor. Türk sinemasının çok daha iyi yerlere geleceğine canı gönülden inanıyorum.

- Pozitif düşünürüm, kaybedecek bir şeyim olmadığına inanıyorum çünkü. Bunun parelelinde kendime olan güvenimden, saygımdan ve prensiplerimden ödün vermem...

- Çocukluğumu İzmir'de, üniversite yıllarımı Eskişehir'de geçirsem de İstanbul bambaşka. İnsan bu şehrin keşmekeşini dahi özlüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title