Haberler

Hayatı Film Olur

Birçok Kadın Sinema Oyuncusunun Hayallerini Süsleyen James Bond Kızı Rolünü Kapan Olga Kurylenko'nun Yaşam Öyküsü Filmlere Taş Çıkartacak Türden.

BİRÇOK KADIN SİNEMA OYUNCUSUNUN HAYALLERİNİ SÜSLEYEN JAMES BOND KIZI ROLÜNÜ KAPAN OLGA KURYLENKO'NUN YAŞAM ÖYKÜSÜ FİLMLERE TAŞ ÇIKARTACAK TÜRDEN.

Daha filmin çekimleri tamamlanıp gösterime bile girmedi ama Kurylenko şimdiden, Ursula Andress, Maud Adams, Barbara Bach gibi efsane Bond kızları arasına girdi bile.

Henüz 13 yaşındayken, annesiyle Moskova metrosunda seyahat ettiği sırada keşfedilen Kurylenko, ünlü olduktan sonra çok para kazanıp rahat bir hayat sürdürebiliyor. Ama onun büyük kahverengi gözlerinin gerisinde, yaşadığı yoksul çocukluğun izlerini bulabilmek mümkün.

Sovyetler Birliği döneminde Ukrayna'nın Berdyansk adlı sahil kasabasında dünyaya gelen Kurylenko, dört tane küçücük odası olan komünal bir evde, altı yetişkin ve çok sayıda çocukla birlikte büyüdü.

Olga doğduktan çok kısa bir süre sonra annesi ve babası ayrıldı. Küçük kızın çocukluk yılları da kelimenin tam anlamıyla koyu bir yoksulluk içinde geçti.

Annesi Maria Alyabusheva o dönemi şöyle anlatıyor: 'Olga'nın doğumundan sonra kocam Konstantin'den ayrıldım. Onun iyi bir baba ve eş olabileceğinden emin değildim. Biz boşandıktan sonra da Konstantin bir kızı olduğunu unuttu. Onu hiç arayıp sormadı. Eski kocam, kızımız Olga'yı en son 2 yaşında görmüştü. Daha sonra 13 yaşına gelinceye kadar da hiç arayıp sormadı. Ama, Olga küçük bir çocukken, zaman zaman kocamdan boşanmakla hata yaptığımı düşündüğüm zamanlar da oldu. Çünkü Olga sık sık babasını ne kadar özlediğini söylerdi'.

Kurylenko bir dönem iç çamaşırı mankenliği de yaptı.

Annesi çalışmak zorunda kalınca Olga'ya anneannesi Raisa baktı. Özellikle de Sovyetler Birliği'nin çöküşünden hemen sonraki dönem hem küçük Olga, hem de ailesi için çok zorlu geçti. Küçük Olga yamalı giysiler giymek zorunda kaldı.

Annesi Maria o dönemi de şu sözlerle anlatıyor: 'Olga'ya yamalı ve eski giysiler giydirirdik. Ama o bundan nefret ederdi. Kendisine yeni giysiler almam için bana yalvarırdı. Ama yeterince param olmadığı için alamazdım. '

Olga Kurylenko'nun yaşamı, 13 yaşındayken annesiyle birlike Moskova metrosunda seyahat ettiği sırada tamamen değişti. Onu gören bir moda ajanı genç kıza mankenlik teklif etti.

Annesi, Olga'nın yaşını hatırlatınca da manken ajanı olan kadın onları bir kaç yıl sonra tekrar arayacağını söyleyerek gözden kayboldu.

Olga 17 yaşına geldiğinde ise artık manken olmak için hazırdı. Kariyerine Paris'te devam etmek için ülkesinden ayrıldı ve o günden sonra şöhret basamaklarını hızla tırmandı.

Fransa'ya gittikten sora bir kaç ay içinde Fransızca öğrenen Olga Kurylenko, Elle ve Vogue gibi dergilerin kapakları için pozlar verdi.

20 yaşındayken Fransız fotoğrafçı Cedric van Mol ile evlendi. Ancak beklediği mutluluğu bulamadı.

Özel yaşamındaki bu çalkantılar Olga Kurylenko'nun kariyerini hiç bir şekilde etkilemedi.

Kurylenko şimdi 22'nci James Bond filmi için Daniel Craig ile birlikte kamera karşısına geçmeye hazır. Daha şimdiden adı efsane Bond kızları arasında sayılıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title