Haberler

Hayata Yelken Açmaya Hazır Mısın?

Güncelleme:

Zeynep Beşerler, Kıvanç Tatlıtuğ, Ceyda Düvenci, Burcu Kara, Özge Özberk, Selçuk Yöntem ve Selda Alkor'un da aralarında olduğu çok sayıda ünlünün katılacağı "Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı", organ bağışı bekleyen binlerce insana umut olmayı amaçlıyor.

Türkiye'de bir ilk

Organ bağışı konusunda toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla Organ Nakilleri Bilinçlendirme ve Geliştirme Derneği tarafından, Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi desteğiyle gerçekleştirilen "Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı" ile yelkenler bu kez hayat vermek için açılıyor. Türkiye için bir ilk olma özelliği taşıyan proje, organ bağışı bekleyen binlerce insana umut olmayı amaçlıyor.

Ünlülerden tam destek

"Hayata Yelken Aç" projesi; sanat, müzik ve spor dünyasını profesyonel yelkencilerle bir araya getiriyor. Yarışmaya Zeynep Beşerler, Kıvanç Tatlıtuğ, Ceyda Düvenci, Burcu Kara, Özge Özberk, Begüm Kütük ve Selçuk Yöntem'in yanı sıra Başak Dizer, Bülent Şakrak, Cengiz Semercioğlu, Edhem Dirvana, Fatma Turgut, Gripin, Hande Kazanova, Pakize Suda, Selda Alkor, Şevket Çoruh, Tanem Sivar, Tugay Kerimoğlu, Oylum Talu, Ömür Sabuncuoğlu ve Özgür Ozan da katılacak.

Rotamız yeni bir hayat

"Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı", 18 Nisan'da Kalamış Fenerbahçe Marina'da gerçekleşecek. Yarış, Kalamış'tan başlayacak ve Moda Deniz Kulübü'nde yapılacak kupa töreni ve Gripin konseri ile sona erecek. Organizasyonu Piangel Organizasyon ve Prestige&Premium Brands tarafından yapılan ve Memorial Sağlık Grubu, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF), Fenerbahçe Spor Kulübü, Setur Marinas katkılarıyla gerçekleşen "Hayata Yelken Aç" her yıl organ nakli bekleyenlerin sesi olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kıvanç Tatlıtuğ Zeynep Beşerler Ceyda Düvenci Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title