Haberler

Hayat Kadınlarına 6 Ayda 134,5 Bin Lira "Trafik Cezası"

Hayat kadınlarından detaylar- Yol kenarında duran arabalar- Polisin uygulama yapması Hayat kadınlarına 6 ayda 134,5 bin lira "trafik cezası"- Bursa polisinin bazı noktalarda aldığı önlemlerde, trafik güvenliği tehlikeye düşürdüğü belirlenen hayat kadınları ve travestilere ocak-haziran aylarında bin 529 kez para cezası uygulandı Bursa'da, seyir halindeki araçları durdurarak trafiği tehlikeye düşüren hayat kadını ve travestilere 6 ayda 134 bin 552 lira para cezası kesildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Hayat kadınlarından detaylar- Yol kenarında duran arabalar- Polisin uygulama yapması Hayat kadınlarına 6 ayda 134,5 bin lira "trafik cezası"- Bursa polisinin bazı noktalarda aldığı önlemlerde, trafik güvenliği tehlikeye düşürdüğü belirlenen hayat kadınları ve travestilere ocak-haziran aylarında bin 529 kez para cezası uygulandı Bursa'da, seyir halindeki araçları durdurarak trafiği tehlikeye düşüren hayat kadını ve travestilere 6 ayda 134 bin 552 lira para cezası kesildi.Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ocak ayından bu yana araç trafiğinin yoğun olduğu yollar ile tır parkında fuhuş yapmak amacıyla araç sürücülerine otostop çekerek çevreyi rahatsız eden, seyir halindeki araçları durdurmaya çalışıp trafik güvenliğini tehlikeye düşüren hayat kadınları ve travestilere bin 529 kez işlem yaptı. Bu işlemlerde, her birinde 88 lira olmak üzere 134 bin 552 lira idari para cezası uygulandı.Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçlarından 85 olayda 118 şüpheli de Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.Ayrıca, fuhuş yapıldığı tespit edilen 34'ü masaj salonu olmak üzere toplam 41 iş yeri işletmecisi hakkında işlem yapılarak faaliyetine geçici olarak son verildi. Merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde gizli fuhuş yapıldığı tespit edilen 202 ev, idari yönden 30 ila 90 gün süreyle mühürlenerek kapatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title