Haberler

Hayat Hastanesi 30. Yılını Kutluyor

Bursa'nın ilk özel hastanelerinden Hayat Hastanesi, 30. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Bursa'da 30'u doktor 100 personel ile 30 yıldır güleryüzlü hizmet prensibi ile çalıştıklarını anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkul, "Sağlık sektörü, insana hizmeti ön plana alan, insan merkezli çalışmaların öncelikli olduğu bir sektördür. Bu düşüncede olan ekibimizle başlattığımız çalışmaların bugün neticelerini görüyoruz. 1978 yılında poliklinik olarak hizmete giren Hayat Hastanesi, uzman kadrosu ve uyguladığı ileri tıp teknolojisi sayesinde bütün branşlarda özenli, güvenli ve yüksek standartlı hizmetler vererek özel hastaneciliğin örneklerinden biri olmayı başardı. 2 ameliyathanemiz, 2 doğumhane, klimalı 30 odası ile önce sağlık sloganı iler her geçen gün hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Yeni hizmete giren menapoz ünitesi, çocuk hastalıkları ve alerji ünitesi ile hizmet sahasını genişlettik. Göz, Fizik Tedavi ünitelerini yeni cihazlarla geliştirdik. Kardiyoloji ile alakalı bütün testlerin yapılabildiği, göz konusunda bütün yeni teknolojilerin uygulandığı Hayat Hastanesi SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı ile anlaşmaları halkımıza Bursa'nın merkezinde hizmet veriyor" dedi.

İnönü caddesinde 30 yıldır hizmet verdiklerini ifade eden Ahmet Özkul, yönetimde kendilerinden sonraki kuşaklara da görevler verdiklerini belirterek, "Şehrin batı yakasında 8 bin metrekarelik yeni bir alan satın aldık. Burada toplam 10 bin metrekare kullanım alanı bulunan güzel bir hastanenin inşaatına kısa sürede başlıyoruz. 4 yıl sonra bu yeni hastanemizle Bursalılara daha da geniş bir hizmet sunacağız. Devletin sağlık hizmetlerini özel sektöre kaydırması sebebiyle Bursa'da yeni tesislere uygun potansiyel mevcuttur" diye konuştu.

Hayat Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zeki Palalı da; hizmet anlayışlarında önceliğin para değil, insan sevgisi olduğuna dikkat çekerek, "Doktorlarımızda bu anlayışta hareket ediyorlar. Birinci önceliğimiz insana hizmet olduğundan dolayı verdiğimiz hizmetin ücreti diğer özel hastanelerin 3 de 1 fiyatınadır. Güleryüz ve sevgiyi ön plana aldığımız için halkımızdan büyük teveccüh görüyoruz" şeklinde konuştu

(İRF-İHS)

10.05.2007 16:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title