Haberler

Hayat Bilgisi" Mahkemede

Ünlü Şovmen Ceyhun Yılmaz ve "Hayat Bilgisi" İsimli Dizinin "Ortega Serkan" Lakaplı Oyuncusu Paşhan Sedat Yılmazer, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde İfade Verdi. Evlerine Giren Hırsız Nedeniyle İfade Veren Yılmaz ve Yılmazer, Hırsızlık Yaptığı İddia Edilen Gençten Şikayetçi Olmadılar.

Ünlü şovmen Ceyhun Yılmaz ve "Hayat Bilgisi" isimli dizinin "Ortega Serkan" lakaplı oyuncusu Paşhan Sedat Yılmazer, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Evlerine giren hırsız nedeniyle ifade veren Yılmaz ve Yılmazer, hırsızlık yaptığı iddia edilen gençten şikayetçi olmadılar.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık E.A. ile dizi oyuncuları Ceyhun Yılmaz, Paşhan Sedat Yılmazer ve Yönetmen Şenol Sönmez de duruşmada hazır bulundu.

Mahkeme başkanı, tutuklu sanık E.A.'ya, "Ceyhun Yılmaz'ın evine girerek hırsızlık yapmışsın. Ne diyorsun?' diye sordu.

Sanık E.A. ise "Evet, eve hırsızlık için girdim. Ancak kimseye bıçak çekmedim. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim" karşılığını verdi.

İşsiz olduğunu belirten E.A., Ulus'ta bulunan Ceyhun Yılmaz'a ait eve girdiğini belirterek şöyle konuştu: "Sabah 06:00 sıralarında açık olan mutfak camından içeri girdim. Herkes uyuyordu. Cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve para alarak olay yerinden kaçtım. Kimse beni görmedi."

Dizi -film oyuncusu Ceyhun Yılmaz ise verdiği ifadesinde şöyle konuştu: "2 Temmuz 2006 günü Paşhan Serkan Yılmazer ile birkaç arkadaş bana misafir olarak geldiler. O günün sabahı evimde hırsızlık olayı yaşandı. Benim telefonum, dizüstü bilgisayarım ve 250 YTL param çalındı. Uyuduğum için hırsızı görmedim. Huzurunuzda olan kişiyi de tanımıyorum"

Bıçak gösterdiği için yataktan bile kalkamadığı iddia eden Paşhan Serkan Yılmazer de arkadaşı Ceyhun Yılmaz'ın evinde misafir olarak kaldığını belirterek şöyle konuştu: "Sabah uyurken odanın kapısının açıldığını hissettim. Gözümü açtığımda elinde bıçak olan biri 'sakın ayağa kalkma' diyerek tehdit etti. Cep telefonu, 100 YTL ile arabamın anahtarını alarak odadan çıktı. Ancak bana bıçak çeken kişi huzurdaki E.A. değil. Bıçak çeken Çocuk Mahkemesi'nde yargılanarak tahliye olan U.D.'dir Şikayetçi değilim"

Mahkeme başkanı, "Emin misin? Sana bıçak çekenin E.A. olmadığına. İyice bak. Yandan bak. Çünkü evde saptanan parmak izleri E.A.'ya ait" diye sordu.

Mahkeme başkanının sorusu üzerine Paşhan Serkan Yılmazer, "Hayır efendim. Olayda ikinci bir hırsız olduğunu yeni öğrendim. Huzurunuzdaki sanığı hiç görmedim. Tanımıyorum. Bana bıçak çekende o değil" diye konuştu.

Yönetmen yardımcısı olduğunu belirten Şenol Sönmez de, cep telefonunun çalındığını iddia ederek, hırsızlık olayının uyurken yaşandığını belirterek kimseden şikayetçi olmadı.

Mahkeme heyeti, Paşhan Serkan Yılmazer'in ifadesi üzerine yüzleştirmek için İstanbul Çocuk Mahkemesi'nden tahliye olan U.D.'yi polis zoruyla mahkemeye getirilmesine karar verdi.

Ankara'da yaşadığı belirtilen oyuncu Ayşegül Yılmazer'in talimatla ifadesi alınması için Ankara Ağır Ceza Mahkemesi'ne yazı yazılmasına karar verildi. Mahkeme, diğer müşteki Deniz Tütüncü'nün polis zoruyla getirilmesine isteyerek duruşmayı erteledi.

Mahkeme çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yılmaz ve Yılmazer, "Şikayetçi olacak bir durum yok,bizim evde gördüğümüz bugün karşımıza çıkarılan sanık değil" dediler.

Bir basın mensubunun ısrarla "Neden şikayetçi olmadınız, evdeki aramalarda sanığın parmak izine rastlanmış, şikayetinizi devam ettirebilirdiniz" demesi üzerine de Ceyhun Yılmaz sinirlenerek "Senin başına gelirse sen öyle yaparsın" diye tepki gösterdi.

(FD-RA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title