Haberler

Hayat Bildiğin Gibi Değil Sergisi Kadir Has Üniversitesi'nde Açılıyor

Güncelleme:

elgesel Fotoğraf Atölyesi'nin ikinci çalışması "Hayat Bildiğin Gibi Değil" Sergisi 31 Ekim Perşembe günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde açılıyor.

ÇOCUKLARIN OBJEKTİFİ, ÜNLÜLERİN KALEMİNDEN LONCA MAHALLESİ: "HAYAT BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL"

Kadir Has Üniversitesi Komşuluk Hakkı Projesi kapsamında oluşturulan Belgesel Fotoğraf Atölyesi'nin ikinci çalışması "Hayat Bildiğin Gibi Değil" Sergisi 31 Ekim Perşembe günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde açılıyor.

Roman Kültürü'nün renklerini barındıran Lonca Mahallesi'nde yaşayan, yaşları 12 ile 14 arasında değişen 10 çocuğun yakaladığı kareler ile gün ışığına çıkan, müzik, dans ve el işlerinin kente yansımaları ünlü isimlerin yorumlarıyla "Hayat bildiğin Gibi Değil" Sergisi'nde yer alıyor.

'Hayat Bildiğin Gibi Değil' Sergisi, 21.Yüzyıl İstanbul'unda, global ve yerel uygulamalarla hızla yok olan mahalle olgusunun son anları, mekanın en aktif unsurları konumundaki 'çocuk' algısıyla belgelenmesi hedeflendi. Belgesel Fotoğraf Atölyesi'nde fotoğrafçılık dersi alarak, kendi yaşamlarını fotoğraflaştıran çocukların bu kareleri, Okan Bayülgen, Cüneyt Özdemir, Burcu Aktaş, Coşkun Aral, Metin Üstündağ, Murat Uyurkulak, Nevin Sungur, Pınar Öğünç tarafından yorumlandı.

Tarih :31 Ekim 2013, Perşembe

Yer : Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü

Açılış :15:00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title