Haberler

Hayat Ağacı Dergisi'nin 20.sayısı Çıktı

Sivas Hizmet Vakfı'nın bir kültür hizmeti olarak yıllardır yayın hayatını sürdüren Hayat Ağacı Dergisi 20.sayısına ulaştı.

Sivas Hizmet Vakfı'nın bir kültür hizmeti olarak yıllardır yayın hayatını sürdüren Hayat Ağacı Dergisi 20. sayısına ulaştı.

Ülkemizdeki şehir dergilerinin öncülerinden olan Hayat Ağacı, her sayısında geliştirdiği yayın çizgisiyle, "Şehir Kültürü" üst başlığı altında Sivas'a ait beşeri ve kültürel zenginliklere ayna tutmaya devam ediyor. Kamu yayıncılığı sorumluluğu ve bilinci ile kavrayıcı ve toparlayıcı yayın politikasından taviz vermeden her renge, her yaşayışa sayfalarını açan dergi bir süre önce çıkan 20. sayısında da bu çizgisini sürdürüyor.

Hayat Ağacı, yeni sayısında da okurlarının karşısına yepyeni konularla çıktı. Ana temanın, "fotoğraflar ve fotoğrafçılar" olduğu bu sayıda, Berat Demirci, Kadir Üredi, Müjgan Üçer, Halük Çağdaş, Tekin Şener, Mehmet Şarkışla, Kemalettin Kuzucu gibi dergi okurlarının yakından tanıdığı kalemlerin yanı sıra, Hasan Yüksel, Nail Tan, Ayşe Kaya, Hasan Eker, Hilmi Arıç, Hüseyin Kaya gibi yeni kalemler de yer aldı. Fotoğraflar eşliğinde Sivas'ın son asrına, yüzyıllık geçmişine bir yolculuğa çıkılan bu sayıda şehrin görsel kaydını tutan fotoğrafçılara saygı niteliğindeki sayfalar arasında fotoğraf karelerinde donup kalmış anlar kaybolup giden şehir dokusunu gözler önüne serdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşe Kaya Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title