Haberler

Hayallere Daldılar

Milli Piyango'nun Yılbaşında 20 Milyon YTL'lik İkramiye Dağıtacağını Açıklamasının Ardından Ünlüler Hayallere Daldı.

Milli Piyango'nun yılbaşında 20 milyon YTL'lik ikramiye dağıtacağını açıklamasının ardından ünlüler hayallere daldı.

Kimisi yardıma muhtaçlara aşevi kimisi de çocuklara okul yaptırmak istiyor...

Yarısını bağışlarım

* Aysun Kayacı: Çok para veriliyor. Bana çıkarsa yarısını bağışlarım, kalanını da bankaya yatırırım. Zaten geri kalanın faizi lüks bir yaşam sürmeme yeter de artar bile. Ama hemen bir dünya seyahatine çıkmakta da gecikmezdim.

Aşevi açmak istiyorum

* Zerrin Özer: Eğer büyük ikramiye bana çıkarsa hemen yardıma muhtaç insanlar için bir şeyler yaparım. Özellikle aşevi açmak istiyorum. Bir de çocukların eğitimi için okul yaptırırım.

İş sahaları yaratırım

* Helin Avşar: Yatırım yaparım. İşsizler için iş sahaları açarım. Kendim de emlak işine girerdim. Havadan gelen bir para olduğu için bir kısmını da yardım için ayırırdım. 50 tane çeyrek bilet aldım.

Tiyatro yaptırırım

* Kerem Alışık: Parayı kendimden çok, başkaları için harcardım. Yaşlılar ve kimsesizler için huzurevi, çocuklar için okul, tiyatrocu meslektaşlarım için son derece modern bir tiyatro salonu yaptırırım.

Parayı dağıtırım

* Kayahan: Geçenlerde Bebek'ten üç-beş tane bilet aldım. Paraya ihtiyacım yok Allah'a şükür. En önemlisi inşallah ihtiyacı olan birilerine çıkmasını tercih ederim. Büyük ikramiye bana çıkarsa çevremde gördüğüm yardıma muhtaç insanların ihtiyaçları ölçüsünde dağıtırım.

* Mehmet Aslan: Benim o paraya ihtiyacım yok. O yüzden de para bana çıkarsa hayatımda hiçbir şey değişmez. Hepsini fakir fukaraya harcarım, onlara yardım ederim. Bütün parayı hayır işleri için kullanırım.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title