Haberler

Hayalinizdeki Düğünü Gerçeğe Dönüştüren Adres:

Güncelleme:

Hayallerinizdeki düğünü bir adım öteye taşıyan, İstanbul'un en başarılı otellerinden Steigenberger Hotel The Maslak, faaliyete başladığı günden günümüze şehrin en fazla düğününe imza atan oteli olarak özel bir rekorun da sahibi.

4 farklı balo salonu; ister aile içinde küçük ve samimi, ister ziyafet şeklinde 850 davetliyle planlanan bir düğün için çiftlerin hizmetinde.

Sizin Düğününüz "Bir Başka"

Her biriminde "Bir Başka İstanbul" mottosuyla hizmet veren Steigenberger Hotel The Maslak İstanbul, düğünleri de "bir başka" kılıyor. Konusunda uzman danışmanlar, kişiye özel servisle bu önemli günü adım adım planlıyor. Çiftlerin tek yapmaları gerekense farklı katlarda konumlanan "GALAXSY, VALANTIN, MOON, VENUS , SATÜRN" ismini taşıyan görkemli balo salonlarından birini seçmek. Tamamı yüksek tavanlı, çoğunda kolon bulunmayan salonlar, zarif ve etkileyici "masa düzenlemesi ve süslemeler"le rüya gibi bir düğüne başlangıç yapıyor. "ışık ve ses sistemi" teknolojiyle buluşarak bu özel bir ambiyansı tamamlıyor. Gecenin ruhu "DJ" performansıyla hafızalara kazınıyor.

Tüm dünyada ve ülkemizde ilk kez uyguladığı, benzeri olmayan "Bleasure" konseptiyle fark yaratan Steigenberger Hotel The Maslak İstanbul, her misafirinin bedenine ve ruhuna dokunan hizmet anlayışını düğünler için de uyguluyor. Tüm detaylar özenle planlanırken, otelin deneyimli ekibi, güler yüzlü hizmet anlayışıyla otel, şehrin en fazla tercih edilen düğün adresi oluyor.


Otelin deneyimli şefi Musa Şener ve Türkyenin en güçlü şeflerinden Murat Bozok liderliğinde hazırlanan "Düğün Menüleri" ile "Düğün Pastası" seçimi için "menü tadımı" gerçekleşiyor. Tercihe göre alkollü ve alkolsüz olarak hazırlanan "kokteyller" menüye ekleniyor. Steigenberger Hotel Maslak İstanbul'a has bir uygulamayla, otele girdikleri andan düğün bitene kadar "Wedding Butler" çiftlerin sağ kolu olarak hizmet veriyor. Gelin ve damat için düğün günü hazırlıklar için kullanılmak üzere suit oda tahsis ediliyor. Ocean Club SPA'da 6o dakikalık masaj da otelin bir diğer hediyesi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Maslak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title