Haberler

Hayalet Sürücü Kapadokya'da

"Hayalet Sürücü 2" Filminin Kapadokya Çekimleri Başladı.

CAGE, BİR AKSİYON SAHNESİNİN ÇEKİMİ İÇİN MOTOSİKLET KULLANDI

OSKAR ödüllü aktör Nicholas Cage ile Eva Mendes'in başrollerini paylaştığı 'Hayalet Sürücü 2' adlı filmin final sahnelerinin çekimlerine Kapadokya'da başlandı.

Dün akşam saatlerinde eşi Alice Kim ve oğlu Kal-el Coppola ile Nevşehir'e gelen ve kayadan oyma butik otelleriyle ünlü Uçhisar Beldesi'ndeki bir otele yerleşen Cage, bugün sabah saatlerinde otelden ayrılarak, Göreme'deki film setinin bulunduğu alana geldi.

Daha sonra filmin final sahnelerinin prova çekimlerine başlandı. Prova çekimleri sırasında Cage, kendisi için hazırlanan özel bir karavanda kaldı. Prova çekimlerinin ardından Cage, bir aksiyon sahnesinin çekimi için motosiklet kullandı. Nicholas Cage ile Eva Mendes'in başrollerini paylaştığı filmin aksiyon sahnelerinden birinde bir de cip parçalandı.

Jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı film setine basın mensupları alınmadı. Çekimlerin, yaklaşık 10 gün boyunca Kapadokya bölgesinde süreceği öğrenildi. Set alanında görüntü almasına izin verilmeyen basın mensupları yaklaşık 500 metre mesafeden görüntü çekimi yapmaya çalıştı. Yapımcılığını Brian Taylor'un üstlendiği ve Cage ile Eva Mendes'in başrolünü paylaştığı filmin bazı bölümleri de Denizli'de çekilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title