Haberler

Havza'da Geri Dönüşüm Kutuları Dağıtıldı

Havza Belediyesi tarafından "Sıfır Atık" Projesi kapsamında tüm resmi kurum, kuruluşlar ile okullara geri dönüşüm kutuları dağıtıldı.

Havza Belediyesi tarafından "Sıfır Atık" Projesi kapsamında tüm resmi kurum, kuruluşlar ile okullara geri dönüşüm kutuları dağıtıldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, dağıtılan geri dönüşüm kutularını inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan proje kapsamında geri dönüşüm kutularının dağıtıldığını belirten İkiz, şöyle konuştu:

"Proje çevreyi koruma açısından önemli bir proje. Vatandaşlarımızın çevreye duyarlı olması bu kampanyanın başarıya ulaşması için çok önemli. Bu kampanyada önceliğimiz öğrencilerimize çevre bilincini aşılamak ve çevreye duyarlı birer birey olarak yetişmelerini sağlamak. Bu maksat ile ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizdeki okullarımıza yaklaşık 220 geri dönüşüm kutusu yerleştirdik. Kağıt, plastik, cam ve metal malzemeleri için geri dönüşüm kutularının yanı sıra okullarımıza atık pil kutuları da dağıtıldı."

İlçede bugüne kadar yaklaşık 375 geri dönüşüm kutusu dağıtıldığı, atıklarının toplanması için bir ekip kurulduğu ve ihtiyaç halinde istenilen kurumlara geri dönüşüm kutusu verileceği belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

Emine Erdoğan Murat İkiz Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title