Haberler

Havuzlu Çarşı Esnafı'ndan Başkan Ergün'e Teşekkür Yemeği

Güncelleme:

HAVUZLU Çarşı esnafı, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü öğle yemeğinde ağırladı.

Havuzlu Çarşı'nın yenilenerek kentin cazibe noktalarından biri haline gelmesinin mutluluğunu yaşayan esnaf, Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yenilenerek modern bir görünüme kavuşan Havuzlu Çarşı'nın esnafları, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü öğle yemeğinde ağırladı.

Esnaf tarafından Havuzlu Çarşı'da düzenlenen teşekkür yemeğine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Cem Çöllü, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, Zabıta Müdürü Aydoğan İra, belediye meclis üyeleri Sezai Gürcan ve Tamer Çipiloğlu katıldı.

Çarşıya Hareketlilik Geldi

Havuzlu Çarşı'nın kente yakışır hale getirildiğini söyleyen çevre esnaflarından Muzaffer Çakmak, "Vatandaşlar sırf fotoğraf çekilmek için bile uğruyor. Yıllardır bakımsız halde olan çarşımız hareketlendi. Bize verdiği destek için Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz" dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa'yı daha yaşanılabilir bir noktaya getirmek için gayret ettiklerini dile getirerek, "Burası kötü görüntüsüyle yıllara meydan okumaya çalışıyordu.

Çarşı havuzunu yeniledik, alışverişe gelen vatandaşlarımızın keyifli zaman geçirebileceği yer haline getirdik. Görünümüyle çarşının en güzel yerlerinden biri Havuzlu Çarşı oldu. Burada yıllardır esnaflık yapan kardeşlerimizin işlerinin daha iyi hale gelmesinin sevincini yaşıyoruz. Allah hayırlı işler nasip etsin" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title