Haberler

Havuzda Boğulan Atakan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin havuzunda boğularak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Atakan Arı, Eskişehir’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin havuzunda boğularak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Atakan Arı, Eskişehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Eskişehir'de oturan Hatice ve Ersin Arı çifti, çocukları Yiğit Atakan ve 3 yaşındaki Beyza Emine ile 3 gün önce bayram tatili için Manavgat'ın Kızılağaç mevkiinde bulunan 5 yıldızlı otele gitmiş, dün öğleden sonra su kaydıraklarının bulunduğu yerde babasının terliklerini almak için yanından ayrıldığı 6 yaşındaki Atakan, kolluğu olmadığı halde girdiği ya da düştüğü havuzda boğulmuştu. Çocuk havuzdan çıkarıldıktan sonra yapılan ilk müdahalelerle nefes almaya başlamıştı. Atakan Arı ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Çocuğun cenazesi memleketi olan Eskişehir'e getirildi.

6 yaşındaki Atakan Arı'nın cenazesi öğlen namazını müteakip Tepebaşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yusuflar Mahallesi Mezarlığı'nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Diğer yandan cenaze namazı sonrasında baba, oğlunun naaşının yanında gitmek istese de yakınları tarafından cenaze aracının arkasından indirildi.

Cenaze törenine Milli Eğitim İl Müdürü Necmi Özen, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca, aile yakınları ve akrabaları katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Kızılağaç Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title