Haberler

Havutçu: "Kendime ve Takımıma Güveniyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğünü kendisine güvendiği için kabul ettiğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğünü kendisine güvendiği için kabul ettiğini söyledi.

Tayfur Havutçu, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe gelişiyle ilgili olarak, "Bu işe kendime güvendiğim için girdim. Tereddütüm olsa kabul etmezdim. Neler yapabileceğimizi gösterdik. Onlar da bize güvendi ve bu görevi teslim etti. Çok onurlu bir görev ama zorlukları da var. Üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hem kendime hem takımıma güveniyorum. Bu sezon Beşiktaş için farklı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Teknik direktörlüğünde, Ziraat Türkiye Kupasını kazanmalarının da rolü olduğunu anlatan Havutçu, "Bir şeyler başarıp yönetimimizin karşısına çıktık. Öbür türlü yine devam edecektik ama bu kadar güvenilmezdi. Kupayı almamız iyi şeyler yapabileceğimizin sinyali oldu" dedi.

Havutçu, geçen sezon ligde şanssızlıklar yaşadıklarını dile getirerek,

"Sakatlıklar, cezalı futbolcular oldu. Son maçlara A2 takımından takviyeler aldık. Ligi daha iyi yerde bitirebilirdik. Çok kaliteli futbolcu grubumuz var. Devamlı tempolu oynayan, topu daha çok kendi bünyesinde dolaştıran bir takım olmak istiyoruz. Bunun çalışmalarına başladık" ifadelerini kullandı.

Hakan Arıkan'ın ayrılmasının ardından kaleci ihtiyaçlarının doğduğunu anlatan Havutçu, bu konuda gerekli çalışmaları yaptıklarını kaleye bir transfer yapmayı düşündüklerini kaydetti.

Havutçu, kadrosunun 3 kulvarda mücadele etmek için yeterli olduğunu, 28 kişilik kadroyu lig başlarken 25'e indirmeyi planladığını ifade etti.

Önlerinde 4 kupa bulunduğunu kaydeden Havutçu, "Bütün kulvarlarda başarılı olmak istiyoruz. Süper Kupa ile başlayacağız, sonra lig, Avrupa ve Türkiye kupası oynayacağız. Beşiktaş'a yakışır bir şekilde mücadele edip tüm kulvarlarda başarılı olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Takımdaki yıldız oyuncuları nasıl kontrol edeceği sorusuna Havutçu,

"Beşiktaş'ın menfaatleri önemli, Formsuz olan futbolcu yedek kulübesinde oturacaktır. Rekabet ortamı olacaktır. Zaman diliminde kim iyi konumdaysa o formayı alacaktır" diye yanıt verdi.

Yeni sezonda da yine iki ön libero ile oynayacaklarını anlatan Havutçu, yabancı futbolcuların durumuyla ilgili olarak da, "11 yabancımız var. Kamp döneminde değerlendirip kararımızı vereceğiz. Federasyondan çıkacak karar da önemli" dedi.

Havutçu, bugüne kadar futbolcu ve antrenör olarak 17 teknik adamla çalıştığını hatırlatarak, futbolculuk dönemimde Mustafa Denizli ve Lucescu'nun yerinin kendisinde ayrı olduğunu söyledi.

Başarısız olursa gönderileceği konusunda bir endişe yaşayıp yaşamayacağı sorusu üzerine Havutçu, "Endişem yok. Futbolun doğasında var. Başarısız olursak zaten gerekeni kendimiz yaparız. Başarılı olacağımıza inanıyoruz bu nedenle başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu.

Havutçu, Beşiktaş taraftarlarına da övgüde bulunarak, "Beşiktaş taraftarı dünyada örnek gösteriliyor. Onların desteğiyle en güzel günler bizim olacak. Bizi sonuna kadar desteklemelerini bekliyorum" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title