Haberler

Havran Kabuk Değiştiriyor

Balıkesir'in Havran Belediye Başkanı Levent Gökalp, Çalışmalarını Meclis Üyelerine Yerinde Gösterdi.

Balıkesir'in Havran Belediye Başkanı Levent Gökalp, çalışmalarını meclis üyelerine yerinde gösterdi.

Havran Belediye Başkanı Levent Gökalp ve meclis üyeleri, yapımı devam eden yeni otogarda incelemelerde bulundu. Otogarın yüzde 99'unun bittiğini, önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirten Başkan Gökalp, "Tekke Mahallesi'nde kabristan etrafındaki yol genişletildi. Asfalt dökülecek. Aydınlatma ve kabristan duvarının yenileme çalışmaları sürüyor. Tekke Mahallesi'ndeki evlerde yıllardır yağmurlu havalarda su baskınları yaşanıyordu. Tüm alt yapı değiştirildi. Meydan düzenlemesi yapılarak vatandaşların dinlenebilecekleri güzel bir alan yapıldı. Elektrik kabloları yer altına alındı. Yine Orman İşletme Şefliği ile Büyükdere yolundaki rampada yolun dar oluşu sebebiyle kazalar meydana geliyordu. Yolu girişimlerimiz sonucu işletme şefliğine ait duvarın bir bölümünü yıkarak genişlettik. Olabilecek kazaların önüne geçilmiş oldu" dedi.

Çevre yolunda dolgusu yapılan spor kompleksine de önümüzdeki günlerde başlayacaklarını bildiren Gökalp, "Havran için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemiz kabuk değiştirmeye başladı. İmkanlarımız elverdiği taktirde ilçemize kapalı spor salonu yapmak istiyoruz. Gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp, spora yönlendireceğiz. Kondisyon merkezini bölerek Telekom Müdürlüğü ile ortak yürüttüğümüz proje kapsamında 24 adet bilgisayar konularak internet evi açılacak. Bu hizmetler ekip işi" diye konuştu.

(BT-OMR) 10.04.2008 16:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title