Haberler

Havran'ı Ziyaret Ettiler

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beyaz Masa ekipleri tarafından, AK Parti teşkilatları arasında tanışmanın sağlanarak, dayanışmanın artması amacıyla düzenlenen Beyaz Gezi programı kapsamında, AK Parti Savaştepe İlçe teşkilatı Havran’ı ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Beyaz Masa ekipleri tarafından, AK Parti teşkilatları arasında tanışmanın sağlanarak, dayanışmanın artması amacıyla düzenlenen Beyaz Gezi programı kapsamında, AK Parti Savaştepe İlçe teşkilatı Havran'ı ziyaret etti.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy konuklarını Belediye hizmet binası girişinde karşıladı. Her iki İlçenin Kadın Kolları Başkanları karşılıklı çiçek takdiminde bulundular.

Belediye Başkanı Emin Ersoy makamında ağırladığı misafirlerine İlçe hakkında bilgiler verdi. Ersoy "Gerek Devlet yatırımları gerek Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyemiz çalışmaları ile Havran'ımıza en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Beyaz masa tarafından organize edilen ilçe teşkilatları arasındaki ziyaret partililerimizin birbirlerine ve ilçelerimizi tanıma açısından çok yerinde bir proje emek veren herkesi tebrik ederim. Savaştepe İlçe Başkanı Ali Toprak ve tüm teşkilatı ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Savaştepe Ak Parti İlçe Teşkilatı, belediye ziyareti sonrası Şerife ve Ali Soylu Huzurevi sakinlerini ziyaret edip onlarla birlikte yemek yediler. Heyet Havran'da mandalina tarlasında mandalina topladı Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı'nın kabrini ve anıt müzeyi ziyaret etti. Savaştepe AK Parti Teşkilatı son olarak tarihi Hocazade konağını ve kent müzesini gezdi. Havran AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eray Öztemmuz günün anısına Savaştepe AK Parti İlçe Başkanı Ali Toprak'a Kocaseyit heykeli takdim etti.

Ali Toprak "Havran'da Teşkilat olarak çok güzel bir gün yaşadık. Projeyi hazırlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur'a, ev sahipliğinden dolayı Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Önder'e ve teşkilata teşekkür ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Savaştepe AK Parti Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title