Haberler

Havran'da Kesin Seçim Sonuçları

Güncelleme:

2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Balıkesir'in Havran ilçesinde kesin sonuçlara göre, AK Parti'nin Adayı Emin Ersoy kazandı.

2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Balıkesir'in Havran ilçesinde kesin sonuçlara göre, AK Parti'nin Adayı Emin Ersoy kazandı.

Havran ilçesinde 20 bin 482 seçmen için 80 sandık hazırlandı. İlçe Seçim Kurulu'ndan alınan bilgiye göre, 19 bin 417 kişi belediye başkanı için oy kullanırken, 19 bin 444 kişi de belediye meclis üyeleri için oy kullandı. Bu oylardan 18 bin 592 tanesi belediye başkanı için geçerli sayılırken, 18 bin 521 tanesi belediye meclis üyeleri için geçerli kılındı.

İlçe genelindeki siyasi partilere göre oy dağılımı ise şu şekilde kaydedildi:

AK Parti: Başkanlık seçiminde 8 bin 946, belediye meclis üyeliği seçiminde 8 bin 187

MHP: Başkanlık seçiminde 7 bin 431, belediye meclis üyeliği seçiminde 7 bin 198

CHP: Başkanlık seçiminde 2 bin 844, belediye meclis üyeliği seçiminde 2 bin 793

SP: Başkanlık seçiminde 110, belediye meclis üyeliği seçiminde 105

DP: Başkanlık seçiminde 76, belediye meclis üyeliği seçiminde 0

BBP: Başkanlık seçiminde 35, belediye meclis üyeliği seçiminde 0

DSP: Başkanlık seçiminde 32, belediye meclis üyeliği seçiminde 33

BTP: Başkanlık seçiminde 18, belediye meclis üyeliği seçiminde 27

İP: Başkanlık seçiminde 0, belediye meclis üyeliği seçiminde 119

ÖDP: Başkanlık seçiminde 0, belediye meclis üyeliği seçiminde 33

TKP: Başkanlık seçiminde 0, belediye meclis üyeliği seçiminde 13

HDP: Başkanlık seçiminde 0, belediye meclis üyeliği seçiminde 13

Partilere göre dağılım ile birlikte AK Parti ilçede 1 belediye başkanı ve 9 belediye meclis üyesi, MHP 5 belediye meclis üyesi, CHP'de 1 belediye meclis üyesi olmak üzere toplam 15 asıl üyelik belirledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Ersoy Balıkesir Ak Parti Havran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (1)

çetincetin_akkaya10@hotmail.com:

Tebrikler sayın abim, sayın başkanım.Bundan sonra Havran sana emanet Havranı en iyi şekile getircenden eminim adın gibi tekrar tebrik eder başarılar dilerim. Her zaman yanındayız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title