Haberler

Havran Arıtmasına Kavuşuyor

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Mustafa Bayram, Genel Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte Havran’a çıkartma yaptı.

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Mustafa Bayram, Genel Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte Havran'a çıkartma yaptı. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile görüşen heyet ardından Büyükdere mahallesinde bulunan arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy BASKİ ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek "Bugün genel müdürümüz ve ekibi İlçemize gelip çalışmaları yerinde görmesi ilçemize verdiği önemi gösteriyor. ilçemizin yıllardır kanayan yarası haline gelen arıtma konusunu çözüme kavuşturmak için Büyükşehir Belediyemiz İLE başlattığımız çalışmalar devam ediyor arıtmanın ihalesi yapıldı. Bu yıl içinde inşaatı tamamlanıp faaliyete geçecek zümrüt ilçemiz Havran havası ve suyu ile daha temiz daha güzel yaşanır hale gelecek." dedi.

Havranlıların Eybek Suyu'nun evlerinden akacağı müjdesini veren Ersoy "Evlerimizin musluklarından Eybek Suyu akacak bu konuda BASKİ ile ortak çalışmamız devam ediyor." dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin ve BASKİ'nin verdikleri desteklerden memnuniyetini dile getiren Havran Belediye Başkanı Ersoy "Gerek arıtma gerekse eybek suyu konusunda her türlü desteği veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur olmak üzere BASKİ ve tüm idari Müdürlüklere personele teşekkür ederim." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bayram Emin Ersoy Balıkesir Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title