Haberler

Havran Aliçetinkaya İlköğretim Okulu'nda Örnek Çalışma

Balıkesir'in Havran İlçesi'ndeki Aliçetinkaya İlköğretim Okulu, 2006-2007 Öğretim Yılı Birinci Dönemini Düzenlenen İki Güzel Etkinlikle Tamamladı.

Balıkesir'in Havran İlçesi'ndeki Aliçetinkaya İlköğretim Okulu, 2006-2007 öğretim yılı birinci dönemini düzenlenen iki güzel etkinlikle tamamladı.

Aliçetinkaya İlköğretim Okulu'nda dayanışma, birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri sergilendi. Ailelerin desteği ile dönem boyunca düzenlenen etkinliklerle Okul Aile Birliği üyeleri, okullarına destek sağlamanın verdiği mutluluğu öğretmenlerle paylaştı. Okul yönetimi ile uyum içerisinde çalışmaların meyvesini verdiğini belirten Okul Aile Birliği Başkanı Emine Kelebekli, yönetim kurulu üyeleri ve öğrenci velilerinin gayretli çalışmaları ile okul-veli işbirliğini geliştirerek devam ettireceklerini belirterek, bu dönem 3.'sü düzenlenen ve 3. sınıf velilerinin katkılarıyla gerçekleştirilen kermes dolayısıyla katkıda bulunan velilere ayrı ayrı teşekkür etti. Daha sonra dönemin kısa değerlendirmesinin yapıldığı, okul müdürlüğünce organize edilen ve öğretmenlerin hazırladığı öğle yemeğinde bir araya gelen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Okul Müdürü İsmail Damar ve okul personeline teşekkür etti.

(BT-EŞ)

28.01.2007 15:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title