Haberler

Akılalmaz Olay! 22 Aylık Bebek, Havalimanının 3. Katından Düşerek Ağır Yalandı

Güncelleme:

Muğla'da, Milas-Bodrum Havalimanı'nın 3. katından düşen Rus uyruklu 22 aylık bebek ağır yaralandı. Çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Muğla'da, Milas- Bodrum Havalimanı'nın 3. katından düşen Rus uyruklu 22 aylık bebek ağır yaralandı. Çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

22 AYLIK BEBEK, ÜÇÜNCÜ KATTAKİ CAM KORKULUKLARIN ARASINDAN DÜŞTÜ

Bodrum'da tatillerini geçirdikten sonra ülkelerine dönmek üzere havalimanı dış hatlar terminaline giden Mishenko ailesinin, 22 aylık erkek bebeği Gordei, üçüncü kattaki cam korkulukların arasından düştü.

BEBEK AĞIR YARALANDI

Mermer zemine düşen bebek ağır yaralandı. İlk müdahalesi havalimanındaki sağlık ekiplerince yapılan Gordei Mishenko, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, havalimanına gelerek olayın yaşandığı alanda inceleme yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Muğla Milas 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (9)

Dürbünlü:

çok büyük ihtimalle anne baba öpüşürken çocuga dikkat edemediler ve çocukta kendi halinde oynarken düşmüş olabilir.

1
21
yanıtYanıtla
turk:

bebegin araliklardan gecmemesi lazim araliklar 4 parmaktan buyuk olmamali

11
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Dünyanın en kötü kişileri bunlar

0
8
yanıtYanıtla
Türk:

Sen den daha kötü olamazlar

yanıt5
yanıt0
Tuba:

Yavrum benim yaaa, inşallah iyileşir, ailesine sabır diliyorum

6
0
yanıtYanıtla
46:

Bu ailenin sorumsuzlugu

4
2
yanıtYanıtla
biri:

Gecen sene tamirdeydi bu hava alani ve yolcular cikarken nereden cikacagini , nereden bagajlarini alacagini dahi bilemiyorlardi..Cunku hic bir seyde olmadigi gibi, tabelalarin konulmasindan, korkuluk yapilmasina kadar olmasi gereken standartlar yok..Ha var diyorsaniz da, geri donusum, outo-control, takibi olmadigindan o gene var zannettiginiz standartlar olmuyor..

3
0
yanıtYanıtla
46:

Ailenin dikstsizliginden olmus olay

1
1
yanıtYanıtla
biri:

Sizin mantiginiza gore , yolda cukur var ve siz giderken cukura dusuyorsunuz; 1 - Standartlara gore sorulmasi gereken soru; " Bu cukurun burada ne isi var ve ben neden devletten once goruyorum ? 2 - " Ben ne bicim adamim yaa , koca cukuru goremedim, dusdum..Bu gun zaten kafa mafa kalmadi, cok dalginim.." Dunyada standartlari olan 16 - 17 ulkede 1. soru gecerlidir..

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title