Haberler

Havalimanında Kaçak İlaç Operasyonu

Atatürk Havalimanı'nda Yurda Kaçak Olarak Sokulmaya Çalışılan 141 Bin Adet Zayıflama ve Bin 645 Adet Cinsel Uyarıcı Hap Ele Geçirilirken, Olayla İlgili 2 Kişi Yakalandı.

Atatürk Havalimanı'nda yurda kaçak olarak sokulmaya çalışılan 141 bin adet zayıflama ve bin 645 adet cinsel uyarıcı hap ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi yakalandı.

Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, THY'ye ait uçakla Pekin'den gelen Doğu Türkistan uyuklu Adil İslam ile Çin Halk Cumhuriyeti uyruklu Mai Maitiyiming Tuxun adlı yolcuların bagajlarında şüphe üzerine arama yaptı.

Yapılan aramada, Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklandığı belirlenen ve böbrek ile karaciğer hastalıklarına yol açtığı ifade edilen 141 bin adet ''Lida'' adlı zayıflama hapı ile bin 645 adet ''Deguo'' ve ''Dalijingang'' adlı cinsel uyarıcı hap ele geçirildi.

İlaçların piyasa değerinin yaklaşık 500 bin YTL olduğu bildirilirken, gözaltına alınan Adil İslam ile Mai Maitiyiming Tuxun Bakırköy Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title