Haberler

Turist Kadın, Atatürk Havalimanı'nda Çırılçıplak Soyunup Dolaştı!

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'nda alkollü turist kadın tuvalete girip çırılçıplak soyunduktan sonra salonda dolaşmaya başladı. Görevlilerin müdahalesinden sonra polisin karakola götürdüğü kadın serbest bırakıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yabancı uyruklu kadın bir yolcu çırılçıplak dolaşmaya çalıştı.

KADIN TURİT, HAVALİMANI TUVALETİNDE ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU

Atatürk Havalimanı'nda dün akşam geçen kadın turist, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş Katı'ndaki arındırılmış salonda bulunan bir tuvalette çırılçıplak soyunarak yolcu salonuna çıktı.

ALKOLLÜ KADIN POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Çıplak halde terminal içerisinde dolaşan kadına havalimanı personeli müdahale etti. Daha sonra alkollü olduğu belirtilen kadın, polis merkezine götürüldü. Bir süre burada bekletilen kadın kendine geldikten sonra polis merkezinden bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (119)

ASLI:

NİYE BU SICAKLARDA KADIN TÜRBAN TAKINCA GARİP GELMİYORDA SOYUNUNCA GELİYOR ANLAMIYORUM. KADIN SICAKTAN BUNALMIŞ SOYUNMUŞ NE VAR BUNDA. ASIL GARİP OLAN BU YAZ SICAKLARINDA TÜRBANLA PARDÜSE İLE NASIL GEZİYORSUNUZ BUNALMIYORMUSUNUZ. TAMAM BURASI ÖZGİR BİR ÜLKE KARIŞMAK İSTEMİYORUM AMA ÇOK PİS TER KOKUYORSUNUZ. LÜTFEN TOPLU TAŞIMADAN KALABALIK YERLERDEN UZAK DURUN TER KOKUNUZA DAYANAMIYORUM ARTIK.

12
52
yanıtYanıtla
Culpa:

Ter kokusunun açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok. Erkekler türban taktığı için ter kokmuyorlar heralde. . Kaldı ki öyle olsaydı senin kapalı olan beyninden dolayı senin de ter kokman gerekirdi. .

yanıt3
yanıt2
dertli:

tmm sende cok istekli isen donunu cıkar gezsin ben bisey demem bıngıll bıngıll

yanıt4
yanıt1
RIDVAN:

SENİN GİBİ AKIL FUKARALARINDAN DA ANCAK BÖLE Bİ YAKLAŞIM BEKLENİRDİ BRAVO

yanıt2
yanıt2
İŞİN ASLI:

AH BEEE ASLIII CEHENNEMDEÇOK SICAK ORDA SOYUNUP YANARSIN FERAH FERAH :)

yanıt2
yanıt3
TUNCAY YILMAZ:

ADI ASLI KENDİ ASLINI İNKAR EDEN BAYAN , BİRİNCİSİ İNSANLARIN SOYUNMASI İÇİN ÖZEL PLAJLAR VAR GİTSİN ORDA SOYUNSUN. İKİNCİSİ KAPANMAYI EMREDEN KULLAR DEĞİL KURANI KERİM YANİ ALLAH(CC) İNANMIYORSAN ORASI AYRI SADECE SAYGI DUY. ÜÇÜNCÜSÜ KIÇINI BAŞINI AÇMAK İSİTİYORSAN AÇABİLİRSİN ZATEN AMA HER YERİN BELLİ BAŞLI KRİTERLERİ VAR BUNLARA UYMAK ZORUNDASIN. SON OLARAK ÖZGÜRLÜK BAŞKALARININ HAKLARINA SAYGI DUYMAKTAN GEÇER SAYGI DUYMUYORSUN ÖZGÜRLÜKTEN BAHSEDİYORSUN

yanıt1
yanıt1
HALİL:

ASLI HANIM. LÜTFEN SİZE ULAŞABİLECEĞİM Bİ BAĞLANTI.

yanıt0
yanıt0
ASLI:

HALİL ÖNCE SEN YAZ TİPİNİ BEĞENİRSEM SANA ULAŞIRIM. YADA BIRAK PEŞİMİ BU İŞİN BAŞKA YOLU YOK

yanıt0
yanıt0
CAN DERSİMLİ:

ALLAHTAN AKP GENÇLİĞİ ORDA YOKMUŞ

11
13
yanıtYanıtla
VATANDAS:

Evet ya haklisin müslüman ülekede bu yaptigi sey cok modern laik cagdas bir hareket dimi cok özenip yapmak istediginiz seyler gayet normal dimi özellikle chpnin benimsedigi tarz icki fuhus ciplaklik vs. . . . .

yanıt8
yanıt4
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title