Haberler

Havalandırma boşluğundan kurtarılmasını sağladığı yavru kediyi sahiplendi

Güncelleme:

Havalandırma boşluğundan kurtarılmasını sağladığı yavru kediyi sahiplendi Kurtarılan yavru kedi yeni yuvasına kavuştu Kocaeli'de apartmanın havalandırma boşluğuna giren yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Havalandırma boşluğundan kurtarılmasını sağladığı yavru kediyi sahiplendi

Kurtarılan yavru kedi yeni yuvasına kavuştu

KOCAELİ - Kocaeli'de apartmanın havalandırma boşluğuna giren yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kedinin kurtarılması için ekipleri çağıran apartman sakini Emine İyci, yavruyu sahiplenip ismini de 'Masum' koydu.

Olay, gece 02.00 sıralarında Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan Yavuz Sultan Mahallesi Manolya Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Apartmanda yaşayan Emine İyci, yavru kedi sesi duydu. İyci, sesin nereden geldiğine emin olamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri sesin apartmanın havalandırma boşluğundan geldiğini tespit etti. Bunun üzerine duvarı kıran ekipler uzun uğraşlar neticesinde yavru kediye ulaşıp bulunduğu yerden çıkardı. Minik kedinin kurtarılma anı yürekleri ısıttı. Bunun üzerine Emine İyci, kediyi sahiplenmeye karar verdi. İtfaiye ekipleri kediyi kendisine teslim etti. İsmi 'Masum' konulan minik kedi, kurtarıldıktan sonra yeni yuvasına kavuşmuş oldu.

"Kediyi sahipnlemye karar verdik"

Emine İyci, "Dün gece 4-12 vardiyasında çalışıyordum. İşten geldiğimde lavaboda kedi sesi duydum. Sonra sabah 4'e, 5'e kadar dinledim. Sesin nereden geldiğini tam anlayamadım. Sabah olduğunda da alt kat komşuma, 'Sizde yavru kedi mi var?' dedim. Alt komşumuzda 'Bizde kedi var ama lavabo tarafında bakmıyorum' dedi. Bugün itfaiye çağırıp yavru kediye baktırmasını söyledim. O da bazı sorunlardan dolayı unutmuş, gece bakmak aklına gelmiş. Sonrasında da ben 4-12 vardiyasından dönüp gece 1'de eve geldim. Beraber itfaiye çağırdık. Şu an bulunduğumuz daire ablamın dairesi. Alt kat komşum da ablamın kiracısı. İtfaiye ve polis yardımıyla ablamın dairesinde havalandırma boşluğunu kırarak yavru kediyi buradan kurtardık. İtfaiyeciler bize kediyi teslim ettikten sonra biz de sahiplenmeye karar verdik. Hayvan sevgisine sahibiz. İsmini de Masum koyduk. Duvarın kırılmasına izin verdiği için ablama çok teşekkür ederim. Alt kattaki kiracımıza çok teşekkür ederim. İtfaiyecilerimize ve polislerimize de çok teşekkür ederim. Saat şu an 02.30 ve bizi kırmayıp, bu saatte hepsi çok uğraştılar, Allah hepsinden bin kere razı olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title