Haberler

Muğla'da, Düğünde Atılan Havai Fişek Ormanı Yaktı

Güncelleme:

Muğla'nın Ula ilçesinde akşam saatlerinde gölet çevresindeki bir düğünden atılan havai fişek orman yangınına neden oldu.

Muğla'nın Ula ilçesinde akşam saatlerinde gölet çevresindeki bir düğünden atıldığı ileri sürülen havai fişek orman yangınına neden oldu. Ormanlık alandaki kuru otların tutuşması sonrası alevler gölet etrafındaki çam ormanlarına sıçradı. Ekipler, yangına yanan sahanın alt ve üst bölümünde bulunan yoldan müdahale ederek yangını daha fazla büyümeden kontrol altına aldı.

HAVAİ FİŞEK ORMANLIK ALANA DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, Ula Göleti çevresinde bulunan tesisteki düğünde havai fişek ile birlikte dilek feneri uçuruldu. Patlatılan havai fişek tesisin çevresindeki ormanlık alana düştü. Ormanlık alandaki kuru otların tutuşması sonrası alevler gölet etrafındaki çam ormanlarına sıçradı.

Muğla'da, Düğünde Atılan Havai Fişek Ormanı Yaktı

YANGIN FAZLA BÜYÜMEDEN KONTROL ALTINA ALINDI

Ula Göleti yakınında bulunan Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Helikopter Filosu ekipleri ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Menteşe ve Ula Grup Amirliği ekipleri yangına yanan sahanın alt ve üst bölümünde bulunan yoldan müdahale ederek yangını daha fazla büyümeden kontrol altına aldı. Yaklaşık bir hektarlık alanın yandığı yangında soğutma çalışmaları başlatılırken, yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü 2 ilk müdahale aracı, 14 arazöz, 6 tanker, bir dozer ve 55 söndürme işçisi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Menteşe ve Ula Grup Amirliği 7 araç ve 16 personel ile müdahale etti.

Muğla'da, Düğünde Atılan Havai Fişek Ormanı Yaktı

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Görgü tanıklarının ifadesine göre yangının tesisteki düğün alanında atılan havai fişek ile çıktığı belirtilirken, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Meydana gelen orman yangının çıkış sebebi, teşkilatımız ve diğer kolluk kuvvetlerince araştırılmaktadır. Yangın saat 22.15'de kontrol altına alınmış ve soğutma çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Muğla'da, Düğünde Atılan Havai Fişek Ormanı Yaktı

Muğla'da, Düğünde Atılan Havai Fişek Ormanı Yaktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muğla Ula 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

Dürbünlü:

Bu millete dört dörtlük müslümanlık öğretilmiyor.ögretilseydi ne ormanlar yakılır ne terör olur nede millet birbiriyle asla kavga etmezdi toplum birbirine son derece saygılı olurdu.

9
0
yanıtYanıtla
Timurhan:

Aynen katılıyorum dürbünlü amca.

yanıt8
yanıt0
Gülcan:

Ne oldu şimdi havai fişek atılınca çok mu iyi dügün oldu

2
0
yanıtYanıtla
Ankarali avukat:

Yatsınlar icerde

2
0
yanıtYanıtla
Ormancı:

Sizin havai fişeğinize tüküreyim.cennet gibi yerde havai fişeği izleyince ne olcak.hiçmi kafanız çalışıyo.o ormandaki tek ağaç sizin özürlü kafanızı taşıyan vücudunuzdan daha değerli

1
0
yanıtYanıtla
murtaza:

kesinlikle yasaklanması gerek. hatta ve hatta yuksek cezai işlem uygulanmalı.

1
0
yanıtYanıtla
Gözlemci:

Bunlar eğlenmeyide bilmiyor , ya havaya ateş açılır ya da havai fişek gitti güzelim orman , nasıl vereceksiniz vebalini?

1
0
yanıtYanıtla
lvnt:

gavurlara özenti aldı başını gidiyor yasaklansın tabi her hafta sonu patlayan havvai fişşekleri dinmek zorundamıyız saat 12 ye kadar düyünlere yasakta gelmesi lazım en fazla saat 10 kadar izin verilmesi lazım. . .

0
0
yanıtYanıtla
sergen:

bu havai fişekleri heryerde yasaklamaları lazım, nekadar çocukça ve gereksiz bişey. ayrıca doğa içinde çok zararlı, kuşlarında ölümüne neden oluyo, şimdi doğum günlerinde bile havai fişek atmaya başladılar, nekadar çocukça, nekadar saçma bişey, artık bu cahilce işleri bırakmak gerek.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title