Haberler

ESENYURT'TA HARAMİDERE YİNE MAVİ AKTI

Güncelleme:

ESENYURT'TA HARAMİDERE YİNE MAVİ AKTI (havadan görüntülerle)Erol DEĞİRMENCİ - Ersan SAN / İSTANBUL, (DHA) - ESENYURT'ta bulunan Haramidere yine atıklar nedeniyle mavi aktı.

ESENYURT'TA HARAMİDERE YİNE MAVİ AKTI (havadan görüntülerle)

Erol DEĞİRMENCİ - Ersan SAN / İSTANBUL, ( Dha ) - ESENYURT'ta bulunan Haramidere yine atıklar nedeniyle mavi aktı.

ESENYURT'taki Haramidere'nin rengarenk akmasını DHA gündeme getirmişti. Yaklaşık 1 ay önce mavi, kırmızı, yeşil ve siyah akan Haramidere yine mavi attı. Deredeki pislik ve koku nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar yetkililerden yardım isterken, renkten renge giren dere havadan görüntülendi.

Akçaburgaz Mahallesi'nden başlayarak önce Haramidere daha sonra da Marmara Denizi'ne dökülen yağmur suyu kanallarına bırakılan renkli atıklar çevre sakinlerini korkutuyor. Daha önce aynı dereninin Haramidere kısmında ortaya çıkan renkli atıklar, bu sefer de Akçaburgaz Mahallesi'nde belirdi. Esenyurt'un içinden geçen kanalın farklı kısımlarına kırmızı ve mavi renkte su aktı. Kanalın Akçaburgaz Mahallesi'nde bulunan kısmı maviye büründü. Dereden yayılan koku da derenin çevresinde bulunan esnafı isyan ettirdi.

"ESENYURT'UN TAMAMI BU KOKUYU SOLUYOR"

Esenyurt'un tamamının kanaldan yayılan kötü kokuyu soluduğunu söyleyen bir iş yeri sahibi ise "Bu dere devamlı rengarenk kokuyor. Yukarıda sanırım fabrikaların atıkları var. Çok kötü kokuyor. Biz bu kokuyu akşama kadar soluyoruz. Yetkililerden buraya bir çözüm bulmasını istiyoruz. Kanal buradan Haramidere'ye akıyor. Esenyurt'un içinden geçiyor. Esenyurt'un tamamı bu kokuyu soluyor. Muhtemelen yukarıdaki fabrikaların atık suları. Mavi, siyah akıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Denizi Esenyurt DHA Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title