Haberler

Havadaki Rekabet, Otobüslere de Sıçradı

Uçak Şirketlerindeki Rekabet, Otobüs Firmalarına da Sıçradı. Kamil Koç'un Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi Günleri Yüzde 30 İndirimli 'Fırsat Kampanyası'nın Ardından Nilüfer Turizm de Hafta İçi 3 Gün "Gidiş Sizden, Dönüş Bizden" Kampanyası Başlattı.

Uçak şirketlerindeki rekabet, otobüs firmalarına da sıçradı. Kamil Koç'un salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri yüzde 30 indirimli 'fırsat kampanyası'nın ardından Nilüfer Turizm de hafta içi 3 gün "Gidiş sizden, dönüş bizden" kampanyası başlattı.

TMSF yönetimindeki Nilüfer Turizm, "Gidiş sizden, dönüş bizden" kampanyasıyla haftanın belli günlerinde uygulanmak üzere ulaşım sektöründe beklenmedik yeni bir çıkışa hazırlanıyor. Nilüfer Turizm'in 13 Şubat'ta başlayacak olan kampanyasında salı-çarşamba-perşembe günleri yolculuk yapan gidiş-dönüş yolcuları, tek bilet bedeli ödeyecek. Kampanya 29 Mart'ta sona erecek.

Nilüfer Turizm'de, yeni model Mercedes Travego'larla yolculuğu güvene dönüştürdüklerini söyleyen Nilüfer Turizm Genel Müdürü Şerif Eren, katsayısı giderek artan personel eğitimleri ile hizmetin kalitesini bir numara yapmaya kararlı olduklarını bildirdi.

TMSF tarafından Nilüfer Turizm Şirketi'ne Genel Müdür olarak atanan Şerif Eren, "2006 yılında 3 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak, yolcu sayımızı, ciromuzu ve doluluk oranımızı artırdık. Çalışanlarımızın yolcularımıza daha kaliteli, daha güvenli yolculuk keyfini yaşatabilmeleri için eğitimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Kampanyada hedefimiz, güler yüzlü personelimizi ve hizmet kalitemizi yeni yolcularımıza da tanıtmak" diye konuştu. Eren, "2007 yılında yolcu sayısını en az yüzde 25 artırmayı hedefliyoruz. Daha önce bizimle seyahat etmiş ya da etmemiş tüm yolcularımızı hizmet kalitemizi yaşamaları için davet ediyorum" dedi.

İndirim kampanyası için Ulaştırma Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alındığını bildiren Eren, "Nilüfer Turizm; sektörün öncüsü olma misyonunu sürdürecektir. Yolcularımızın güveni ve seyahat keyfi için hiçbir detayı göz ardı etmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Kamil Koç da 23 Ocak 2007'de duyurduğu 'fırsat kampanyası'nda salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri seyahat eden yolculara yüzde 30 indirim yapacağını bildirmişti. Kamil Koç'un kampanyasının ise 1 Nisan 2007'ye kadar geçerli olacağı açıklanmıştı.

(İHS-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title