Haberler

Hava Sıcaklıkları Artacak

Havamız Yerine Geliyor... Hava Sıcaklığı Yarın Batı Kesimlerde, Çarşamba Günü Tüm Yurtta Artacak...

HAVAMIZ YERİNE GELİYOR... HAVA SICAKLIĞI YARIN BATI KESİMLERDE, ÇARŞAMBA GÜNÜ TÜM YURTTA ARTACAK...

Hava sıcaklığı yarın batı kesimlerde, çarşamba günü tüm yurtta artacak.

Meteorolojik verilere göre, bugün (Pazartesi) yurdun kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, orta ve doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu, ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusu yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.

Yağışlar, yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Rüzgar, yurdun batı, güney ve iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Yurdun doğu kesimlerinde yarın (Salı) yağışlar devam edecek. Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu yağışlı geçecek. Yağışlar, yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Yurdun kuzey ve doğu kesimleri çarşamba günü parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Van çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.

Hava sıcaklığı bugün batı bölgelerde 3-5, doğu kesimlerde 5-7 derece azalacak. Yarın batı kesimlerde, çarşamba günü ise tüm yurtta artacak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title