Haberler

Hava Sıcaklığı 6-8 Derece Azalacak

Hava Sıcaklığı, Salı Gününden İtibaren Batı Kesimlerden Başlayarak 6 İla 8 Derece Azalacak.

Hava sıcaklığı, Salı gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak 6 ila 8 derece azalacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünce yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, bugün Trakya'da yerel ve kısa süreli yağmur ve sağanak şeklinde yağış geçişleri görülecek. Hava sıcaklığı ise tüm yurtta 4 ila 6 derece artış gösterecek.

Açıklamaya göre, yarın yurdun batı kesimleri zamanla parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyıları, gece saatlerinden sonra ise Marmara'nın doğusu, Güney Ege kıyıları ve Uşak, Kütahya çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinde Salı günü sağanak yağış geçişleri beklendiği ifade edilen açıklamada, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde yağışların çarşamba günü devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada, hava sıcaklığının Salı günü batı kesimlerden başlayarak 6 ila 8 derece, azalacağı belirtilirken, yurdun kuzey ve batı kesimlerinde önümüzdeki 3 gün boyunca kuvvetli lodos eseceği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title