Haberler

Hava Oyunlarına Hava Muhalefeti Engeli

Fethiye’nin Ölüdeniz mahallesinde bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, Babadağdaki hava muhalefeti nedeniyle zaman zaman aksıyor.

Fethiye'nin Ölüdeniz mahallesinde bu yıl 16'ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, Babadağdaki hava muhalefeti nedeniyle zaman zaman aksıyor. Babadağ'ı aşırı şekilde kaplayan bulutlar uçuşlara engel olurken Avrupa ve Dünya'nın değişik ülkelerinden gelen paraşütçüler bulutlu havaya rağmen uçuş yerine denize girerek tatillerini sürdürdüler.

Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) öncülüğünde Fethiye Belediyesi, Türk Hava Kurumu, Fethiye Babadağ Güç birliği ve Fethiye Otelciler Birliği'nin (FETOB) destekleriyle düzenlenen festivalin 2. günü paraşütçülerin uçuş tutkusunu kursaklarında bıraktı. Babadağdaki aşırı bulutlu hava nedeniyle paraşütçüler bir süre bekledikten sonra uçuş yapmadan yine araçlarla belceğiz plajına dönmek zorunda kaldılar. 40 ülkeden yaklaşık 300 paraşütçünün yanı sıra dünyanın en iyi 25 akrobasi pilotunun katıldığı festivalin 2. gününde uçuş yapamayan paraşütçüler yakınlarıyla birlikte bol bol denize girerek yüzdüler. Ölüdeniz Belceğiz plajında paraşütlerinin bakımlarını yapan yerli ve yabancı paraşütçüler hafif rüzgarla birlikte paraşütlerini açınca adeta görsel bir şölen oluştu. Babadağ'daki hava muhalefeti yüzünden hava oyunları festivalindeki etkinliklerin zaman zaman aksadığı ileri sürüldü. Ölüdeniz'de yaklaşık 20 yıldır tandem uçuşlar yapan yamaç paraşütü pilotu Erdoğan Şanslı bu yıl ki organizasyonun sönük kaldığını organizasyonla ilgili etkinliklerin anlatıldığı programların gerçekleştirilemediğini söyledi. Avusturya'dan gelen Thomas Lending Organizasyonla ilgili sorunlar olduğunu özellikle iletişimin gerçekleştirilemediğini belirtti. Thomas Lending "Tam 16 yıldır bu organizasyona geliyorum. Her yıl daha iyi organizasyonlar oluyordu. Hava muhalefeti tabi ki olur. Ancak organizasyonu yapan Kadri Tuğlu'yu arıyoruz. Dileriz organizasyon kısa sürede sorunları giderir. Bizde gösterilerimizi en iyi şekilde gerçekleştiririz. " dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Belediyesi Ölüdeniz Babadağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title